2777
2789

روان شناسه مطب داره

نمیدونم چرا وایب خوبی ازش نمیگیرم

البته چه کسایی بودن که وایب خوبی ازشون میگرفتم اما 😐😐😐😐خیلی لاشی صفت بودن 😐

بعد بگم که حرف افتاد

گفت مادرم معلم بود

زن داداشم معلم

ولی من دکتر شدم 😐

من گفتم مگه شما مدرک دکتری دارید ؟

گفت روان شناسم

گفتم خوب شما روان شناس هستید دکتر نیستید

کارشناسی ارشد دارید 😐🤣

دلیل اینه تاپیکتونو تکرار میکنید چیه؟ احساس میکنیید خیلی خفن هستین؟من بیشتر بی ادبی دیدم

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنا میره پشت سرشم نگاه نمیکنه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

روانشناس که دکتر نیست

الان اساتید من مدرک دکترا مهندسی ساختمان داشتن! بهشون دکتر میگفتن دانشجوهای پاچه خوار

دکترا مدرک طرفه نه حیطه شغلیش

فقط بچه های پزشکی دکترن

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

روانشناس که دکتر نیست الان اساتید من مدرک دکترا مهندسی ساختمان داشتن! بهشون دکتر میگفتن دانشجوهای پا ...

البته دکترا هم تو هر کشوری دکتر محسوب میشه و اینکه بیشتر از پزشک عمومی تحصیلاتشون طول میکشه
اونایی که دکترا دارن حداقل 9 سال درس خوندن
پرشک عمومیا 7 سال میخونن

طرف یه لیسانس نصفه نیمه داره بیو زده کارشناس روانشناس ... اینکه درس خونده مطب داره بهش میگی دکتر نیس ...

والا اون مطب نیست به نظرم

دفتر مشاوره است

نمیدونم چرا مطب میگن

کاری ندارم

اون وقت منم یه فوق لیسانس دارم بیام بگم دکترم 🤣

البته دکترا هم تو هر کشوری دکتر محسوب میشه و اینکه بیشتر از پزشک عمومی تحصیلاتشون طول میکشهاونایی که ...

عزیزم روانشناس دارو میده با مغز انسان سرکار داره

ریشه یابی میکنه بیماری هارو

بعد دکتر نیست ! ؟

البته دکترا هم تو هر کشوری دکتر محسوب میشه و اینکه بیشتر از پزشک عمومی تحصیلاتشون طول میکشهاونایی که ...

چه ربطی داره

درساشون و قبولی شونم به اندازه پزشکی سخته؟؟؟

من فوق لیسانس مهندسی معماری دارم دکترا خوندنش چیزی فقط باید مقاله ارائه بدی و بیشتر برا کسایی هستش که میخوان تدریس کنن اما اگه دکترا هم میگرفتم هرگز توقع نداشتم به من بگن خانوم دکتر!

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...