2777
2789
عنوان

یکی اومده برای آشنایی 😐😐😐😐😐🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 26 پست
عزیزم روانشناس دارو میده با مغز انسان سرکار داره ریشه یابی میکنه بیماری هارو بعد دکتر نیست ! ؟

روانشناس دکتر نیست!

روانپزشک دکتره

روانشناس از رشته انسانی میره تو این رشته

روانپزشک و شاخه های دیگه از تجربی

ضمنا تو دانشکده پزشکی هم درس میخونن

روانشناس مگه دانشکده پزشکی درس میخونه؟

اون مدرک تحصیلی شون هست که طرف دکترا گرفته

این اقا که هیچ دکترا هم نداشته ارشد بوده الکی خواسته کلاس کاریشو ببره بالا که استارترم ضایعش کردی🫠

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا همونم از ازاد گرفته

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

روانشناس که دکتر نیست الان اساتید من مدرک دکترا مهندسی ساختمان داشتن! بهشون دکتر میگفتن دانشجوهای پا ...

عزیزم کسی که دکترای هر رشته ای رو بگیره دکتر صداش میکنن دکتر به معنای پزشک نیست که😂

اینکه بگی فقط پزشکا دکترن خیلی سمه 😂😂

حالا یه بحثیم جدیدن هست میگن دندونپزشکا پزشک نیستن فقط دانشجوهای پزشکی پزشکن که اینم من قبول ندارم البته

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

عزیزم روانشناس دارو میده با مغز انسان سرکار داره ریشه یابی میکنه بیماری هارو بعد دکتر نیست ! ؟

اگر میدونستم که دارو میده روانشناسی میخوندم 😂

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

عزیزم کسی که دکترای هر رشته ای رو بگیره دکتر صداش میکنن دکتر به معنای پزشک نیست که😂اینکه بگی فقط پز ...

قبول کردن منو شما مهم نیست! مگه به مدرک کسیو صدا میکنین؟؟؟ الان کسی که لیسانس داره بهش میگین خانومه لیسانس؟

بعد فازت چیه خودت بالا نوشتی روانپزشک دکتره!

بله دندانپزشک معمولی هم بین خیلی از بچه های پزشکی پزشک محسوب نمیشه تازه هم راه نیوفتاده شما تازه شنیدی

چون طرف مدرک دکترا دندانپزشکی حرفه ای داره

اگر وارد تخصص بشه اون یه عده میگن پزشک

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

والا اون مطب نیست به نظرم دفتر مشاوره است نمیدونم چرا مطب میگن کاری ندارم اون وقت منم یه فوق لیسانس ...

بعضی چیزها مقصر جامعه هستن نمونش همین

اره بگو😉

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

نه من وقتی دکتر نیستم چرت و پرت نمیگم که دکترم

هر دکتری یه کد نظام پزشکی داره این اقا هم این کد رو داره که مطب داره و مردم میرن پیشش حالا خوددانی

افرین که تو اینجور نیستی 👏🏻

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»