2777
2789
عنوان

ذهنم یهو درگیر شد ینی واقعا پسر

536 بازدید | 57 پست

وفادار نیست ؟

همه دنبال چیزای جنسی ان؟

من با یکی بودم هیچ وقت حرف چیز جنسی نزد حتی اشاره هم نکرد

اما تا تونست با دخترا گرم میگرفت و قربون صدقه شون میرفت تو گپ ها لاس میزد با پیج فیک پا دادددد

با دختر فامیل دورشون هم گرم میگرفت

هر دختری فالوش میکرد اینم بک میداد پیج پیوی دختر فالو داشت

کلا جنس مخالف مث آب خوردن میتونس بهش نزدیک بشه و باهاش صمیمی بشه 😌

فقط با تو نبوده ظاهرا

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم از کجا فهمیدی؟من تو آب نمکش بودم . فک کردم چون حرف جنسی نمیزنه پس دیگ مرد زندگیه

به این نمیگن پاکی

با بقیه ببین چطوری بوده

چرا باید پسری که کسی رو دوست داره با بقیه دخترا صمیمی باشه

این ادم هیچ تعهدی نداره

ولش کن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

به این نمیگن پاکیبا بقیه ببین چطوری بودهچرا باید پسری که کسی رو دوست داره با بقیه دخترا صمیمی باشهای ...

اره عزیزم آخ گفتی . حرف منم همین بود.

ببین انرژیش دیگ با بقیه دخترا میرفت و واسه من دیگ انرژی نداشت یوقتا واسه همین از اولویتش رفتم کنار و شدم ی گزینه براش . کسی ک واقعی و پاک دوسش داشت

چندروزه سر همین قضیه اعتماد گات کردیم

متاسفانه هرکسو دیدم خائن بوده

الان بهم میگن اطرافیان تو حتما همه خائنن

اما ب جرات میگم کسایی ک رو سرشونم قسم میخوردن یا زناشون ب وفاداریشون ایمان داشتنم خائن بودن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اره عزیزم آخ گفتی . حرف منم همین بود.ببین انرژیش دیگ با بقیه دخترا میرفت و واسه من دیگ انرژی نداشت ی ...

سعی کن فراموشش کنی

من خوبم خوبم خوبم

تا وقتی که کسی اذیتم کنه

دیگه تمااااااااام

اون آدم واسم میمیره

متاسفانه هرکسو دیدم خائن بودهالان بهم میگن اطرافیان تو حتما همه خائنناما ب جرات میگم کسایی ک رو سرشو ...

وای بر من....

دیگه تیر اخر رو زدی .

پس واقعا از این مرد جماعت وفا در نمیاد . بنظر من ازدواج تو این نسل ریسکه بخدا انقد شبکه ها اجتماعی هست انقد مجازی گوه زد ب همه چی ک دیگ وفا رفت پسرا تنوع طلب شدن