2777
2789
عنوان

ذهنم یهو درگیر شد ینی واقعا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن فراموشش کنیمن خوبم خوبم خوبمتا وقتی که کسی اذیتم کنه دیگه تماااااااااماون آدم واسم میمیره

هی عزیزم دارم فراموشش میکنم . این اولش خوب بود یهو اینطوری شد خب منم گفتم ینی چی کسی ک انقد خوب بود یهو اینطوری شد بخشیدمش ولی دیگه طاقت نیاوردم . کار خوبو تو میکنی

😂😂این کارارو برا جلب توجه جنس مخالف میکرد فکر کنم وگرنه چ معنی داره ب دختر بگی گلم فداتشم قربونت ب ...

آخ که چقدر حال به هم زن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سر بحث این خانم همه پسر ها بودن نه فقط اکسشونو واقعا ذهن منم درگیر شده که همه همه پسرا با پایین تنشو ...

منشا این موضوع اینه که خانواده ها پسر هارو درست تربیت نمیکنن. هیچی برای پسر عیب و ایراد نیست. اونا هم فکر میکنن عتیقه خاصی ان.

مرگ رو دوست دارم. خیلی🖤

وای بر من....دیگه تیر اخر رو زدی .پس واقعا از این مرد جماعت وفا در نمیاد . بنظر من ازدواج تو این نسل ...

دقیقا

اینستا یکی از بدترین و کثیف ترین محیطاس

ولی اینایی ک مندیدم برا دهه ۶۰ و ۷۰ بودن ببین جدبدترا چجورین

خودمم خیانت دیدم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حالا قیافش چطور بود این همه دختر راضی میشدن باهاش حرف بزنن

قیافه ش خوب بود معمولی بود.

خیلی زبون باز بود و زود گرم میگرفت اصلا برگات میریزه .

نمیدونم چطور بگم ولی قلقل دخترارو انگار بلد بود فک کنم تو گذشته حیلی با دخترا صحبت کرد ک انقد وارد بود .

البته شاید من زیادی ساده بودم چون تاحال تجربه ارتباط با ننس مخالف نداشتم

این ک میگم همه دخترا باهاش صحبت میکنن بهتره بگم دخترای هم سطح و فرکانس خودش دخترای تو گپ ها یا تو اینستا مثلا ریپ استوری میکنه و بحث باز میکنخ

نه عزیزمن اون دیگه سرش شلوغ بودع تو رو نمیدیده و فقط زاپاسش بودی

قلبم میشکنه تا اینارو باور کنه خیلی سخته . ب من میگفت همخ زندگی و دنیام و فلان .

دلاری حرف میزد ریالی عمل میکرد😶🌫️

آخ که چقدر حال به هم زن

😔😔😔 منو میمیپیچوند میرفت با پیج فیک حرف بزنه و تو گپا با دخترا لاس بزنه همینطور دختر فامیلشون.

یبار دیدم تو گپ مسگفت فلانی تو چشات سگ دارن

ب یکی دیگشون گفت تو چقد سفیدی انگار امام زاده ای

😔😔😔 منو میمیپیچوند میرفت با پیج فیک حرف بزنه و تو گپا با دخترا لاس بزنه همینطور دختر فامیلشون. یب ...

بیماره

انگاری کمبود محبت داره و عقده ایه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سر بحث این خانم همه پسر ها بودن نه فقط اکسشونو واقعا ذهن منم درگیر شده که همه همه پسرا با پایین تنشو ...

این آدمی ک باهاش بودم خدا شاهده هیچ وقت حرف جنسی نزد یوقتا میگفت بوس و اینا ولی اصلا حرف جنسی نمیزد میدونست چقد حساسم .

اما خب متاسفانه کاش تعهد داشت کاش راست گو بود کاش آنقدر پیگیر دخترا دیگه نبود