2777
2789
عنوان

27سالمه ازدواج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 103 پست
ببین کوچولو .. جالب نیس کسی ک ده سال از تو بزرگتره و یک نیاز طبیعی رو بگه . مسخرش کنی . کارماش ک برگ ...

به شما اصلا ربطی نداره . در ضمن من له له شوهر نمیزنم تو نمیخواد نگران باشی . شما دعا کن من تا اخر عمر مجرد باشم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

فک کنم درست به کهکشان راه شیری رسیده !! البته یه روزم همینو یکی بخودت میگه

اخ الان دیدم کامنتای قبلیتونو فهمیدم دیگه ریپ زدید روم نباید جواب بدم چون مثل اینکه شغلتونه دخالت تو کار دیگران

واقعا عذرمیخوام که حواسم نبود به شغل محترمتون و جوابتون رو دادم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ الان دیدم کامنتای قبلیتونو فهمیدم دیگه ریپ زدید روم نباید جواب بدم چون مثل اینکه شغلتونه دخالت تو ...

فضولی کردن توی اردک بیشتر به چش میاد کوچولو ! اراجیف رو باید جواب داد تا دهنتونو ببندید چرت نگید

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
وقتی ۲۷ بچه هست ینی خدا عقل نداده بهش و بچه مونده ! وگرن ۱۸ ک رسیدی و سن قانونی . سازمان جهانی میگه ...

بچه، نه از این نظر که عقلشون کم باشه، یعنی اینکه اطرافیان عجله ای ندارن برای عروس کردنشون و میگن هنوز فرصت دارن تا دختره هم هول نشه با هر کسی ازدواج بکنه، حتی خیال دختره رو راحت می کنن که اگر مورد مناسبی پیش نیومد نیازی به ازدواج نیست و حمایتش می کنن، الان دختر من ۱۴ سالشه ولی از الان این اطمینان رو بهش دادم که تا آخر عمرم حمایتش می کنم و نیازی نیست حتما حتما تحت هر شرایطی ازدواج بکنه، ولی ازش خواستم الان تمام تلاشش رو بکنه تا در آینده بتونه مستقل باشه و وابسته به هیچ مردی نباشه و اگر خواست ازدواج بکنه فقط از روی عشق و علاقه باشه نه اجبار و نیاز!

نه عزیزم، کی گفته همه ی پسرها دنبال ۱۰ سال کوچیکترن، الان من خودم ۳ سال از شوهرم بزرگترم!

خب حالا تو شوهر نکن . الان ۲۸ خستی . امیدوارم ۳۸ هم بودی نظرت همین باشه

من دنبال شوهر مثه تو نمیدوعم وقتی شوهر کردم انگار گلی به سرم زدم که بعدش با بچه طلاقم بده یا بهم خیانت کنه با خیانتش مثله تو کنار بیام کسایی که بی هنرن دنبال شوهرن

مثله تو مفت نخوردم درس خوندم سوادم از امسالایی مثه تو خیلی بالاتره

یه بیسواد بیاد برام شاخ شه

لازمم نیست فشاری شیا پیکمی🤣🤣

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

فضولی کردن توی اردک بیشتر به چش میاد کوچولو ! اراجیف رو باید جواب داد تا دهنتونو ببندید چرت نگید

جالبه که از چرت حرف میزنی ولی بعد از کلی زجه زدن هنوز نتونستی یه جملهی منطقی بنویسی. من نظرم رو نوشتم، تو عقدهت رو ؛ هرکی کار خودشو کرد .
و اینم بگم که معمولاً آدمها از چیزی دفاع میکنن که بهش نزدیکن ، برای کم نیاوردن قابل درکه . طبیعیه که له له شوهر بزنی
فقط بد نیست بدونی لازم نیست سرت رو تو هر بحثی فرو کنی بعضی مکالمهها همسطح نمیخوان
من ترجیح میدم ادامه ندم، چون هر چی جلوتر میریم، اختلاف سطح شعور منو تو واضحتر میشه . بالاخره یه فرقی بین منو افراد دیگه با تو باید باشه دیگه

خدافظ فشاری جون . زیادم حرص نخور چون فشاری شدن و حرص خوردن تاثیر محسوسی تو بیشتر از این تلنبار شدن عقده هات و نرسیده هات ( شوهر ) داره

من دنبال شوهر مثه تو نمیدوعم وقتی شوهر کردم انگار گلی به سرم زدم که بعدش با بچه طلاقم بده یا بهم خیا ...

وااای چته ؟ یه دکتر اعصاب و روان برو با سواد ! ان شالله تا آخر عمرت شوهر نکنی مجرد بمونی . در ضمن .. توی بدبخت بیچاره نیازی نیس در مورد وضع مالی من نظر بدی . با پولم میتونم تورو بخرم خدمتکارم بشی . مشخصه تو و دورو بریات بخاطر پول و اینکه یکی خرجتونو بده دنبال ازدواج هستید . خداروشکر اطرافیام انقدی دارن ملاکشون این نباشه . در ضمن سواد عقل شعور کسیو زیاد نمیکنه . برا همینه تویی ک ازین نعمت محرومی . چیزی عایدت نشده . بیسواد کم عقل 😂😑 حس ششم 😐 الانم هری . در حدی نیستی آدم حسابت کنم و باهات همکلام بشم 🖐

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

برد بزرگی تو زندگی کردی که ازدواج نکردی

دنبال اهداف پوچ نباش

تو ازدواج هیچ خبری نیست

صرف اینکه دور و بریام ازدواج کردن

بنده خدا برو ببین کدومشون حال دلشون خوبه

قدر این روزارو نمیدونی

برو دنبال کسب و کار درست حسابی دنبال درس دنبال پیشرفت

آرزوهات خلاصه شده تو واژه ی شوهر

متاسفم