2777
2789
عنوان

27سالمه ازدواج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا ۲۰ سالگی کلی خواستگار داشتم ولی اصلا قصد ازدواج نداشتم، ۲۰ ساله بودم که یک مشکل زیبایی برام پیش اومد و یهویی خواستگارام به صفر رسید ولی وقتی ۲۷ سالم بود تقریبا در اوج ناامیدی با کسی ازدواج کردم که همه ی معیارهای من رو داشت! البته خودم خیلی اصراری نداشتم ولی خواهر کوچیکترم کلی خواستگار داشت و معطل من بود😁

منم مثل شما خیلی تو جمع نبودم و خوشم نمی اومد ولی خب تو محیط دانشگاه بالاخره پسندیده شدم😁

نترس هیچ دختری زمین نمیمونه بلاخره همشون میرن خونه بخت ۲۷۰سالت نیست ۲۷سالته

چقدر سطحی نگر !! همچین میگی ۲۷۰ سالت نیس .. انگار در مورد نوح پیامبر و سنش حرف میزنی !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
من تا ۲۰ سالگی کلی خواستگار داشتم ولی اصلا قصد ازدواج نداشتم، ۲۰ ساله بودم که یک مشکل زیبایی برام پی ...

خب همه ک دانشگاه نمیرن . و معتقدم باید خدا بخواد . و انگار برا بعضیا نمیخواد .

خب همه ک دانشگاه نمیرن . و معتقدم باید خدا بخواد . و انگار برا بعضیا نمیخواد .

ان شاءالله که خدا بخواد ولی خوبش رو بخواد

۲۷ هم سنی نیست، ما الان ۲۷ ساله های فامیل رو به چشم بچه می بینیم، من وقتی ۲۷ ازدواج کردم که دیگه اون زمان یواش یواش داشتم لقب ترشیده می گرفتم ولی الان سن ازدواج خیلی بالا رفته به خصوص بین دخترها

شوهر همچین چیزه خاصی نیستاسنت کم بود میرفتی دنبال یه حرفه توش موفق و مستقل شی نیاز به شوهر نداشته با ...

خب حالا تو شوهر نکن . الان ۲۸ خستی . امیدوارم ۳۸ هم بودی نظرت همین باشه

شاید فرجی شد اومدن گرفتنش🤣خدا داند🤣🤣

ببین کوچولو .. جالب نیس کسی ک ده سال از تو بزرگتره و یک نیاز طبیعی رو بگه . مسخرش کنی . کارماش ک برگشت بهت و تا ۳۰ سالگی محرد موندی اونوقت میفهمی چه زود گذشت و کارما پس دادی !

با روزی ده بار تاپیک بی هدف زدن درباره سنت و ازدواج نکردنت ، شوهر گیرت میاد ؟بیا برات دانیال و کهکشا ...

فک کنم درست به کهکشان راه شیری رسیده !! البته یه روزم همینو یکی بخودت میگه

ان شاءالله که خدا بخواد ولی خوبش رو بخواد۲۷ هم سنی نیست، ما الان ۲۷ ساله های فامیل رو به چشم بچه می ...

وقتی ۲۷ بچه هست ینی خدا عقل نداده بهش و بچه مونده ! وگرن ۱۸ ک رسیدی و سن قانونی . سازمان جهانی میگه عاقل و بالغ ! تجربه ها بعدش یاد میشه ولی عقل نه . و خب الان ازدواج کم شدی . کسی هم بتونه ازدواج کنه شانسیه . چون پسر ۳۰ ساله ایرانی قطعا دنبال دختر ۱۰ سال از خودش کوچیکتر میشه البته اگه پول و قیافه داشته باشه . بقیه هم ک تکلیفشون مشخصه . به پسر لات یا بیکار یا معتاد کسی زن نمیده