2777
2789
عنوان

چرا از هیچی لذت نمیبرم😩

363 بازدید | 29 پست

اخلاقم مدتیه یه جوری شده که ذوق هیچیو نمیکنم،همش دنبال نقطه ضعفاش میگردم،همش حس میکنم هر تصمیمی که میگیریم یا چیزی که میخریم توش اشتباهه،ذهنم میگرده دنبال توجیه واسه اشتباه بودنش،پسرم که دنیا اومد بعدش دچار افسردگی شدم،درصورتیکه عاشقش بودم،تصمیم گرفتیم ماشینمون رو عوض کنیم،ماشین قبلیمون ۲۰۶صندوقداربود که قبلا شوهرم باهاش تصادف کرده بود وکاپوتش عوض شده بود ورنگ زباد داشت ،اونو فروختیم ولی پولی که میتونستیم روش بذاریم درحد ماشین صفرنبود،شوهرم میدونست منx22دوست دارم،درحد پولمون گشت یهx22بدون رنگ کارکرده پیدا کرد که به بودجمون بخوره،رنگ نداره،مال۴۰۱،ولی رفتم دیدمش چشمم خورد به چند تا ترکی که جلو ماشین بود،دیگه اصلا ذوقشو نکردم،انتظار داشتم بی عیب ونقص باشه،حالم گرفته شد،بعدش هم رفتم نظرات منفی رو درباره ماشین خوندم دیگه بدتر...نمیدونم...همش چشام نقطه ضعفا رو میبینه،وگرنه دیگه بقیش خوب بود..نمیدونم...دوست دارم ذوق کنم،ولی کمالگرایی نمیذاره،دوست دارم همه چی بی عیب ونقص وپرفکت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمرین باید بدی ذهنتو تا نگات منفیش اومد ذهنتووپاگ کن و ادامش نده یا دیگ بهش فکر نکن یا بگرد دنبال نق ...

باور کن از دیروز همش دارم تو نت میگردم دنبال بازخوردای منفی ماشین،شوهرم تو این گرونی همینم که خریده براش کار راحتی نبوده،انتظار داره منو شاد ببینه،ولی من چشمم دنبال اون چند تا ترکه،خیلی تمرین میخواد تا درست شم،حالم از این کمالگرایی بهم میخوره،مردم باخیلی کمتر اینم دیدم ذوق میکنن

و منی که سومین بچه رو ناخواسته باردارم و شوهرم سگ ولی خوشحالم😁

بخاطر بچه هام ذوق همه چی رو دارم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

باور کن از دیروز همش دارم تو نت میگردم دنبال بازخوردای منفی ماشین،شوهرم تو این گرونی همینم که خریده ...

بقول روانشاناسا ذهنت پالس منفی ار خودش تولید میکنه منم همینم ... و توی جدا کردن جای خواب بچم خیلی دارم اذیت میشم بس که به چیزای منفی فگر میکنم

و منی که سومین بچه رو ناخواسته باردارم و شوهرم سگ ولی خوشحالم😁بخاطر بچه هام ذوق همه چی رو دارم.

خوش بحالتون...چقدر خوبه اینجوری..من واسه بچه دوم هم افسرده شده بودم که حالا چی میشه...الان هم همش استرس باردار شدن دوباره رو دارم...به شوهرم گفتم که مراقب باش که اگه چیزی شد سربه بیابون میذارم،باید تو بیابونا پیدام کنین😂

بقول روانشاناسا ذهنت پالس منفی ار خودش تولید میکنه منم همینم ... و توی جدا کردن جای خواب بچم خیلی د ...

وای خیلی آدم اذیت میشه....من که داغون شدم....جای بچه من تجربه جداکردنشو دارم،چیز سختی نیست،چند سال یا ماه داره بچتون؟

خوش بحالتون...چقدر خوبه اینجوری..من واسه بچه دوم هم افسرده شده بودم که حالا چی میشه...الان هم همش اس ...

آجی تو هم دیگه مامان شدی. باید بخاطر بچت خودت و روحیه تو شاد نگهداری. مامان بودن مسولیت سنگینیه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم