2777
2789
عنوان

بچهای استرنجر تینگزی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 49 پست
من تا حالا ی اشغالم از جلودر کسی برنداشتم چرا گناه شوهرمو میزنی پای من.اختلاسگرا دزد نیستن نفرین مرد ...

هر کی دزده خدا لعنتش کنه

اتفاقا همون نون حروم باعث شده خدا و پیغمبر رو توهین کنی

همون نون حروم باعث شده دلت .....

حوصله بحث با آدمی مثل تو رو ندارم

اما تو مادر یه بچه هستی سعی کن پاک باشی

برو سرکار به جای ناله نفرین کردن

تا وقتی منتظر پول دزدی شوهرت هستی زندگیت همینه

مال حروم برکت نداره

ربطش نده به چیزای دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی دزده خدا لعنتش کنه اتفاقا همون نون حروم باعث شده خدا و پیغمبر رو توهین کنی همون نون حروم باعث ...

پاک مگ هرزگی کردم ک ناپاک باشم مث تو ب بقیه تهمت زدم.افترا زدم پامو تو زندگی کسی کردم زندگی شخصی من بتو ربطی نداره.ببخشید ک قانونای قشنگ شما از ی زن طلاق گرفته حمایتی نمیکنه.اگ خیلی ادعات میشد میرفتی از چهارتا مرجع میپرسیدی زن و بچه گناهی ندارن.اتفاقن با امثال شماها ک تافته جدابافته خودتونو میدونید نمیشه حرف زد.

اینکه نداری باید از دیوار مردم برید بالا؟!

من از دیوار کسی بالا نرفتم احمق چون شوهر اشغالم کرده گناهش پای من نیس اونقدی مغزتو شستشو دادن هیچیو نمیتونی تشخیص بدی ادمای عقده ای مث تو ک تاپیک بقیه رو شخم میزنن

پاک مگ هرزگی کردم ک ناپاک باشم مث تو ب بقیه تهمت زدم.افترا زدم پامو تو زندگی کسی کردم زندگی شخصی من ...

تو که خدا و پیغمبر رو قبول نداشتید و داشتی توهین میکردی الان میگی مرجع؟!!!!!

با خودت چند چندی؟!

تو که خدا و پیغمبر رو قبول نداشتید و داشتی توهین میکردی الان میگی مرجع؟!!!!!با خودت چند چندی؟!

من میگم تویی ک ادعات میشه برو بپرس اره من پیامبری ک عایشه نه ساله رو ب عقد خودش دراورده قبول ندارم خدارو قاطی نکن من هرگز ب خدا توهین نکردم حتی ب پیامبر

فقط اینو بدون دامادتون خیلی نجیب بوده که این حرفا رو بهت نزده به روت نیاورده خداحافظ عقل کل

چیو بروم بیاره من بهش گفتم کسی ک با لباس پیامبرو از عدالت علی دم میزنه نباید مردمشو ب این روز بندازه ک حرف منو قبول کرد