2777
2789
عنوان

بچهای استرنجر تینگزی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آه و ناله و نفرین مردم پشت سرته مال حروم نخور برو سرکار

ببین وقتی از هیچی خبر نداری قضاوت نکن اینک شوهر حروم زادم اینکارو کرده.و اولین بارشم بوده حالا ب هردلیلی گناهش پای من نیس اه و نفرین شامل من نمیشه چون من گناهی ندارم.ی زن هرزه چهل و پنج ساله رفته از خونه داداشش دزدی کرده اورده داده ب شوهرمن حتی شوهرمن نمیدونسه دزدی و ازاد شد.من تو سی سال عمرم درست زندکی کردم وبا نون حلال بزرگ شدم.دلیل نمیشه گناه اونو پای من بزنی من اگ شرایط طلاق داشتم مطمعن باش اونقدی خفت نمیکشیدم ک با ی همچین اشغالی ادامه بدم

بله هزاران بار لعنت کنه هرکی حق هرکیو میخوره ی ابم روش.من اگ مث بعضیا دزدی و اختلاس بلد بودم الان نا ...

چقد عزیزم اختلاس اختلاس میکنی؟!

فک کردی کساییکه اختلاس میکنن چجورین؟! شاخ دارن یا دم؟! همه شون از چیزای کوچک شروع کردن یا یمدتی خیلی افراطی بودن الان اینجوری شدن ضرب المثل معروف تخم مرغ دزد شترمرغ درد میشه رو نشنیدی؟!

شما هم اگه پاتون به اون بالاها میرسید و یه کاره ایی تو مملکت میشدین قطعا اختلاس هم میکردین یه آبم روش میدونی چرا میگم قطعا؟! چون الان درهمین حدی که زورتون میرسه دارین انجام میدین

شوهرم سارقه دلیل نمیشه خودمم باشم من با نون حلال عرق کارگری بزرگ شدم.اگ قرار بود از کسی پول بگیرم مث ...

چجوری عزیزم شوهرت دزده ولی تو با نون حلال بزرگ میشی؟! بچت چی؟! خودت سرکار میری؟! ینی از پولس که شوهرت در میاره هیچی نمیخری؟ هیچی نمیخوری؟ به بچت چیزی نمیدی؟! این خیلی خوبه دوران مجردی با نون حلال بززگ شدی ولی نون حروم همیشه هر وقت بخوری اثرش رو میزاره اینجور نیست بگی من تا فلان سال حلال خوردم پس الان دیگه اشکال نداره یه کم حروم هم بخورم

من میگم تویی ک ادعات میشه برو بپرس اره من پیامبری ک عایشه نه ساله رو ب عقد خودش دراورده قبول ندارم خ ...

چ ربطی داره؟سنت خداس،چرا توهین میکنی؟وقتی خدا میدونه بدن دختر تو نه سالگی کامل میشه چرا الکی حرف مفت میزنید؟لابد عثمان و ابوبکر لعن شده زن ۴۰ ساله نیگرفتن ک از دختر ۹ساله گرفته ی پیامبر ناراحتی؟وقتی اطلاعات دینی ندارید ،حرفایی ک استفراغ بی دلیل و مدرک ضد دین هارو بلغور نکنید ،

من حرفم از ادعا میاد من ادعایی ندارم میگم اقا من اصن کافر اینا با لباس پیامبر سر میبرن اخه

الان یهود ک لباس پیامبر نداره ب دنیا گل تعارف میکنه؟چرت و پرتا چیه؟جم کن خودتو،راست میگن هرکی با آل علی در افتاد ور افتاد ،حقته بااین طرز فکرتو فقر دست و پا بزنی ،بی دلیل نیست ،توهین ب پیامبر و ...تاوان داره

خب کی الان با لباس پیامبر و امام علی اومده و مردم رو به این روز انداخته؟!

استفراغ ی مشت لندن نشین رو باید ادمای نادان و کم سواد و کم شعور قورت بدن بلاخره ،اونا رو شعور و اطلاعات نداشته ادمای این چنین حساب کردن دیگ ،ی حرفی میزنن ،ملت همیشه درصحنه هم سریع حفظ میکنن و ربط و بی ربط نشقارمیکنن

چقد عزیزم اختلاس اختلاس میکنی؟! فک کردی کساییکه اختلاس میکنن چجورین؟! شاخ دارن یا دم؟! همه شون از چی ...

مگ من چیکار کنم انگشتتونو گرفتین رو من یکی دیگ کاری کرده ب من چ ربطی داره