2777
2789
عنوان

لطفا نظرتون رو بگید

64 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی هست نظر بده یکسالع با شوهرم درگیرم داریم جدا میشیم دوتا بچه دارم دعوامون سر این بود که شوهرم کتکم زد و گفت این خونه جای دوتا زن نیست منو رفتم وکیل گرفتم مهریه گذاشتم اجرا رفتم خونه خانوادم ولی مادرم بیرونم کرد و شوهرم رفت از خونه بیرون تا من و دخترم بمونیم اونجا الان یکساله جدا زندگی میکنیم بهش میگم تکلیفمو روشن کن میگه مهریه رو ببخش تمام نفقه و حق و حقوقم رو ببخش سه دنگ خونه به نامت میکنم طلاق میدم براش پیش قسط سکه بریدن میگه ندارم به نظرتون قبول کنم یا بندازم زندان دوتا بچه دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم زندان رفتن اش فایده ای نداره

چون اگه میگه نداره و شما هم باهاش زندگی کردید و میدونید که واقعا نداره و دروغ نمیگه

زندان رفتن اش بی فایده است

چون وقتی نداره بره زندان هم قرار نیست معجزه ای رخ بده و پولدار بشه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
به نظرم زندان رفتن اش فایده ای نداره چون اگه میگه نداره و شما هم باهاش زندگی کردید و میدونید که واقع ...

ولی بره زندان آب خنک بخوره عقلش میاد سرجاش یکم سختی براش بد نیست بعدم دل ایم خانم که خنک می شه همینم خوبه

ولی بره زندان آب خنک بخوره عقلش میاد سرجاش یکم سختی براش بد نیست بعدم دل ایم خانم که خنک می شه همینم ...

عقل آدم بی عقل با زندان هم به نظر من سرجاش نمیاد

کسی که هنوز بلد نیست با یه زن با مادر بچه هایش چطور رفتار کنه با زندان هم درست نمیشه

نظر من اینه که از این آدم باید دوری کرد و طلاق گرفت فقط

حیف صرف یه لحظه بیشتر از وقت آدم برای این شخص هست

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
عقل آدم بی عقل با زندان هم به نظر من سرجاش نمیادکسی که هنوز بلد نیست با یه زن با مادر بچه هایش چطور ...

بندازش زندان بعد قیابی طلاق بگیره البته قبلش تا می تونه ازش بکنه همین 3 دنگ خونه ای هم که می گه خوبه بیشتر آن تونست بکنه بعدم طلاق و تمام و راحت بمونه زندان به پوسه بمیره