2777
2789
عنوان

شما باشید میبخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته اگه باهاش میتونی بسازی و فقط این ایرادشه برو مشاور قلبم من فکر کردم توام مثل بقیه به فکر جداشد ...

نه بابا

دوس دارم زند گیمو

کلا اون شب تو مخم میگم واقعا بخاطر ارایش چیا که نکشیدم چی میشد مگه اون از اول منو دیده بود شرایطمو پذیرفته بود

طبیعیهطول میکشه تا فراموش کنییه مدت بعد تپش قلب نمیگیری ولی گریت میگیرهیه مدت بعد گریت نمیگیره ولی ه ...

کلا نمیدونم مرضش چیه ولی من اون شب بخاطر اینکه بابام دهن به دهن شده بود اونجوری شدم که با خودم گفتم واقعا ارزششو داشت

نمیدونم زندگی خودتون هست ولی مگه این حرف ها قبلش نزدین ، حالا به خودتون رسیدن فقط به آرایش زیاد که ن ...

بخدا که من ارایش غلیظ نمی کنم من یازده سال ازدواج کردم

یه بارم تنها شده برم بیرون کلا شکاک مریض

تو مارت درست نلود،خب کمتر آرایش کنولی کار همسرم درست نبود که اینقدر بلوا به پا کرد، بخشیدن سخته و زم ...

شما مگه خودت ارایش نمی کنی

من خودم از ارایش غلیظ بدم میاد

شما مگه خودت ارایش نمی کنی من خودم از ارایش غلیظ بدم میاد

من فکر کردم زیاد آرایش میکنی که بهت گیر داده گفتم کمتر آرایش کن

که بعدش دیدم به کاربرای دیگه گفتی کم آرایش میکنی

I will always love you❤️💖💗

درست میگیا ولی طرز بیانت شخصیت واقیعت نشون میده من از شوهرم ده سال کوچیک ترم انقدم به قیافم اعتماد د ...

آهااااا

الان فهمیدم مشکلت چیه

اتفاقا اگه چهره مناسبی داشتی اینطور بی دلیل به بقیه توهین نمیکردی، متاسفانه نقص ظاهری شما باعث عقده شده و سعی میکنی با آرایش زیاد چهره ی واقعیتو پنهان کنی، که باعث شده همسرت تو رو ببره بندازه در خونه ی پدرت و بگه من اینو نمیخوام بهتره به جای توهین به دیگران با یه مشاور صحبت کنی

به نظرم شوهرت بعد یه مدتی خودش سرد میشه و دیگه بهت توجه نمیکنه احتمالا ایشون چندش میگیره وقتی نگاه ق ...

همیشه اینقدر بد صحبت میکنی دوست عزیز یا اینجا چون شناخته نمیشی داری برون ریزی میکنی؟

آهاااااالان فهمیدم مشکلت چیهاتفاقا اگه چهره مناسبی داشتی اینطور بی دلیل به بقیه توهین نمیکردی، متاسف ...

شما همون اول با اسی بد صحبت کردی الان بدتر، تا کجا بحثو کشوندی فقط

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃