2777
2789
عنوان

شما باشید میبخشید

293 بازدید | 31 پست

هفت هشت ماه پیش من همسرم مدام باهم دعوا میکردیم

بخاطر ارایش کردن من از اول ازدواج فقط گیر میداد منم مقاومت میکردم

بعد یه دعوای مفصل مینداخت بیا ببرمت خونهی پدرت ببینم تو بزرگ تر نداری من مقاومت میکردم میگفتم نه اخه نمیخواستم اونارو ناراحت کنم

شوهرم نقط ضعفم فهمیده بود همش بااین منو می ترسوند دیگ اخرش بزور منو برد بابامم دید من حالم خیلی بده طرفم گرفت گفت خوشش میاد ارایش دیگه تو شورشو دراوردی حتی بهم گفت نرو من بخاطر دخترم برگشتم خونم

انقد گریه کردم

حالم بد شد فشار عصبی روم بود به خودم اومدم دیدم تو امبولانسم بی هوش شدم تا چند هفته مرده متحرک بودم من بخاطر دخترم موندم

خداروشکر درست شد زندگیم عالی نشده ولی بهتر شده

شوهر من همه چیش خوبه همه چیش فقط گیره خیلی

الانم بعد مدت ها اون شب یادم میاد تپش قلب میگیرم گریم میگیره از شوهرم متنفر میشم

با عرض احترام تو اون چند خط اول

جدا شدن راه منطقی ای

اگه خیلی زیاد بوده ارایشت حق داشته

ولی در حد نرمال حق توعه

و حسم میگه شوهرت یکم چیزش میخواره شلوارشو دوتا کنه چون معمولا هرکی دیدی زیادی اینطوری کرد اکثر اوقات خودشون میخارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میگی شوهرم همه چیش خوبه به جز گیر دادنش ، خب شما هم یه خورده به حرفش گوش بده زندگیتون شیرین تر میشه بگو بخاطر تو باشه ببین برات چکار میکنه، درگیر نشو نگو نخیر

آقا هستم 

به نظرم شوهرت بعد یه مدتی خودش سرد میشه و دیگه بهت توجه نمیکنه احتمالا ایشون چندش میگیره وقتی نگاه قیافه ات میکنه لابد کلی کرم و پنکک و رژ و ...میمالی به قیافه ات .

ببین حالا مگه قیافه طبیعی ات چه ایرادی داره ؟؟؟

مطمئنم چهره طبیعی ات خیلی هم خوبه که همسرت از چهره طبیعی ات راضی هست.

خب میگی شوهرم همه چیش خوبه به جز گیر دادنش ، خب شما هم یه خورده به حرفش گوش بده زندگیتون شیرین تر می ...

اخه من خواهرام خونوادم کلا به خودشون خیلی میرسن

تا یکی از خودش قافل میگن افسرده اس چند بار سعی کردم

ولی مامانم تا میبنه بی روحم ناراحت میشه اخه مامانمم تاز خوب شد نمیخوام دلش بشکنه

طبیعیه

طول میکشه تا فراموش کنی

یه مدت بعد تپش قلب نمیگیری ولی گریت میگیره

یه مدت بعد گریت نمیگیره ولی هنوز اذیتت میکنه

تو که از حرفات مشخصه نمیخوایی طلاق بگیری

اونقدم مشکل بزرگی ندارین که طلاق بگیری

پس سعی من فراموش کنی از الان به بعد اگه چیزی دیدی نبخش

ولی اون همه فشار عصبیو گریه بخاطر ارایش؟

مشکل ارایش بود یا دو طرف لج کرده بودین؟😐

چرا گیر میداد به ارایشت؟

به نظرم شوهرت بعد یه مدتی خودش سرد میشه و دیگه بهت توجه نمیکنه احتمالا ایشون چندش میگیره وقتی نگاه ق ...

درست میگیا

ولی طرز بیانت شخصیت واقیعت نشون میده من از شوهرم ده سال کوچیک ترم انقدم به قیافم اعتماد دارم که می تونم ثابت کنم

فکنم خودتو با من اشتباه گرفی

اخه من خواهرام خونوادم کلا به خودشون خیلی میرسن تا یکی از خودش قافل میگن افسرده اس چند بار سعی کردم ...

نمیدونم زندگی خودتون هست ولی مگه این حرف ها قبلش نزدین ، حالا به خودتون رسیدن فقط به آرایش زیاد که نیست ، هوای شوهرتون داشته باشین با هم حرف بزنید حیف هست بخاطر این مسائل کوچک کل زندگی تون و خانواده هاتون به هم بریزن ، نه شما زن بدی هستین نه همسرتون مرد بد ، تنها بحاطر یک گیر دادن که میگه دوست ندارم با ارایش زیاد بری بیرون زندگیتون خراب نکنید

آقا هستم