2777
2789
عنوان

اینستاگرام آبرومو برد😭

157 بازدید | 6 پست

امروز وارد اینستاگرامم شدم داشتم پیج اکسمو چک میکردم که یه لحظه دیدم اینستا قاطی کرده دیدم یهو درخواست فرستاد واسه پیجش بعد یه اعلان اومد از اینستا که فکر کنم نوشته بود به مخاطبینات درخواست بفرستیم منم لغوو زدم و اون ارور درست شد و دیدم اون درخواستم هم برداشته شده الان استرس گرفتم که نکنه اون دیده من درخواست دادم زود درخواستم حذف کرده و آبروم رفته چون آخرین بار من بهش گفته بودم دلم واست تنگ شده میشه فالوت کنم اونو جواب نداده بود امروزم که اینطوری شد یعنی تروسوندمش خودمو کوچیک کرده ایشالا که اینستا اون درخواستو حذف کرده نه اون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خجالت میکشم الان فکر کرده بهش وسواس دارم از اون وسواسای بیمار گونه بنظرتون اینستا اون درخواستو ...

برو صفحه اکست ببین نوشته درخواست دنبال کردن برای کاربر ارسال شده رو نوشته یا نه.. اگه این نوشته اومد لغو رو بزن برمیداره

برو صفحه اکست ببین نوشته درخواست دنبال کردن برای کاربر ارسال شده رو نوشته یا نه.. اگه این نوشته اومد ...

اره برداشته شده فقط نمیدونم اینستا خودش برداشت یا اون حذف کرد درخواستو🤦🏻♀️

اره برداشته شده فقط نمیدونم اینستا خودش برداشت یا اون حذف کرد درخواستو🤦🏻♀️

برو قسمت اعلاناتتو نگا کن اطلاع رسانی میکنه که پستتونو لایک کردن یا کامنتی برا پاسخ به شما دادن یا اینکه کاربر درخواست دوستی شمارا رد کرد یا قبول کرد