2777
2789

از صبح که بلند میشم تا شب فقط باید کار خونه کنم مامانم دست به سیاه و سفید نمیزنه و فقط غر میزنه یعنی انقدر غر زده که دلم میخواد از دستش خودمو بکشم،شدم یه آدم بی هدف ،بی انگیزه و افسرده انقدر تو خونه موندم که ارتباط عمومی و حرف زدن با بقیه یادم رفته چرا جور نمیشه من برم سرکار؟چرا طلسم شده این شغل اخه😭

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی سخته ادم وقتی کس و کاری داشته باشی حال روحیتم خوب میشه

اره نمیدونم چیشد اومدیم تو این شهر نفرین شده ،تنهایی از یه طرف پدر و مادر خیلی خیلی بد هم از یه طرف

اره نمیدونم چیشد اومدیم تو این شهر نفرین شده ،تنهایی از یه طرف پدر و مادر خیلی خیلی بد هم از یه طرف

شهر غریب خوب نیس منم دوس دارم پیش فامیلای خودمون باشم ولی مامانم نمیخواد 😞

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

۲۰سالمه هیچ ارتباطی با هیچکی نداریم اصلا براش مهم نیس که من روحیم خرابه از بس با کسی ارتباطی نداریم

سعی کن زیاد تو خونه نمونی من به فنا رفتم تو نرو ،برو انواع و اقسام کلاس و دانشگاه و کتابخونه و هرجایی تو خونه موندن افسرده میکنه من به شدت افسرده شدم

مامان من فقط به خودش فکر میکنه بچه هاش ارزنی واسش ارزش ندارن که اگر داشن من و تو خونه حبس نمیکرد بگه فقط کارای خونه رو بکن

سعی کن زیاد تو خونه نمونی من به فنا رفتم تو نرو ،برو انواع و اقسام کلاس و دانشگاه و کتابخونه و هرجای ...

تهش اینه میرم دانشگاه شهرمون کوچیکه جایی نیس برم

کاش پدر و مادرا یکم فقط یکم حال روحی بچشون براشون مهم بود همیشه که حال جسمی ملاک خوب بودن نیس

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️