2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143398 بازدید | 608 پست
شاید تو اقوام شما نبوده دلیل نمیشه کلا نباشه به شخصه یکی دو مورد رو از نزدیک دیدم دیدم که همه زندگی ...

یا خدا شایدم واقعا از این عجوبه ها هست من ندیدم🤦🏻♀️🥴

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هر حال شوهرش حق نداشت جلو همه داد بزنه

ولی زنش حق داشت هرچی دلش میخواد توهمون روز بخره حتی اگر براشوهرش مقدور نبود وشوهرش ضایغ میشد فردا روزی درکار نبود بازم بره خرید حق داشت عین بچه ها بقیه خریدا روول کنه و بره نگاه نکنه که همراهم دارن داد زدن درست نیست اما زمینشو هم نباید فراهم کرد

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
اولن وقتی در خونه ی خانواده رو میزنن باید فکر خیلی چیزارو بکنن مسولیت قبول میکنن دوما من خودم سر کار ...

ممنون گلم.شات گرفتم عمقی درکش کنم😉

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
واقعا آره مردم از هرچیزی یه حرفی درمیارن و تا سرشون نیاد نمیفهمن و درکی از این موضوع ندارن.والا من ح ...

اه چقدر بدم میاد از آدم حسود

من باشم لج میکنم بیشتر خرج میکنم

بازم خانواده شوهر من به این شدت نیستن

اه چقدر بدم میاد از آدم حسود من باشم لج میکنم بیشتر خرج میکنم بازم خانواده شوهر من به این شدت نیستن

حسود گفتی تموم شد....

ب نظرم چه خانواده شوهر خوب باشه چه بد بازم باید از اول باهاشون سرد برخورد کرد و اصلا گرم و صمیمی نشن باهاشون.

تا جرات نکنن دخالت کنن.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
حسود گفتی تموم شد....ب نظرم چه خانواده شوهر خوب باشه چه بد بازم باید از اول باهاشون سرد برخورد کرد و ...

آره واقعا درسته

من اوایل باهاشون گرم بودم اون زمان خیلی سیاست نداشتم

کم کم دیدم اونطور که باید احترام ندارم. نه که بگم بی احترامی

اما خیلی باهام ندار شده بودن .الان چند ساله خودمو جمع کردم