واقعا آره مردم از هرچیزی یه حرفی درمیارن و تا سرشون نیاد نمیفهمن و درکی از این موضوع ندارن.
والا من حوصله ای برام نمونده که باهاشون بحث کنم و یا رقابت کنم. چون بعضی ها فقط دنبال بحث کردنن.غذاشون شده چرت و پرت گویی.
من چندبار با خواهرشوهرم رفتم بیرون اصلا نمیزاشت چیزی بخرم تا یه لباسی میدیدم میگفت این جنسش بده نخر.
یا این به تو نمیخوره.یه دفعه خیلی حرصم گرفت رفتم لوازم آرایشی یه کرم خریدم اینقدر گفت نخر توجه نکردم و خریدم بعد تا خونه داشت پشتم غر غر میکرد. دیگه بار آخر شد باهاش اومدم خرید.یا من ابروهامو فیبروز کردم بعدا گله کرد که چرا به ما نگفتی بعد ۲ سال که فیبروز ابروم پاک شده بود و نیاز به ترمیم داشت گفت فیبروزت کم رنگ شده گفتم آره باید برم ترمیم یهو گفت نهههه هنوز هست و نرفته و هنوز معلومه نرو.
انگار میخواد از جیب اون کم بشه.
حتی من مریض شدم میخواستم برم دکتر و خواهرشوهرم گفت نرو دکتر گفتم چرا گفت همه داروها شیمیاییه بجاش دارو گیاهی بخور. نمیخواد بخری من دارم بهت میدم. به شوهرم گفت نزاری بره دکتر ها.
چند وقت بعد خودشون مریض شدن چندتا دکتر عوض کردن و رفتن.
والا دیگه جوری شده که الان بخوام کاری کنم هیچی لام تا کام حرف نمیزنم.
یکبار یه مولودی دعوت بودیم که از شانس بدم اوناهم دعوت داشتن. بعد که منو با لباس نو دیدن هی به هم نگاه میکردن و زل زده بودن پوف پوف میکردن. اینقدر معذب شده بودم با نگاه هاشون با اینکه لباسم خیلی پوشیده بود.
خیلی مسخرن.خیلییی.