2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143475 بازدید | 608 پست
خب منم همینو میگم میگم اگه طرف دستش تو جیب خودش باشه بهتره استقلال مالی علاوه بر اینکه نیاز نیست الت ...

واقعا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
وای چقد خسیس و رو مخی مثلا چیزی ازت کم میشه اونا هم جنس مناسب بخرن

اونا خودشون بلدن از کجا بخرن که مناسب باشه.مگه من میخوام بهشون پول بدم که خساست کنم

اصلا بحث پول نبود .مگه هر چی میخریم هر کار میکنیم واجبه به همه اعلام کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا خودشون بلدن از کجا بخرن که مناسب باشه.مگه من میخوام بهشون پول بدم که خساست کنماصلا بحث پول نبود ...

شما ادرس یه مغازه رو زورت میاد بدی پول بدی😂

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

خانواده شوهر منم خیلی خسیسن. تا یه لباس جدید توی تنم میبینن اخماشون میره توهم و محلم نمیدن.من و جاری ...

بفرماید .مردم از هرچیزی یه حرفی در میارن

الان من به شما گفتم به کسی نمیگم از کجا خرید میکنم چندتا بازخورد گرفتم که چی میشه به اونا بگی چقدر تو خسیسی😐

اصلا منظور ما رو نگرفتن که بخاطر همین فضولی ها نمیگیم

میفهمم چی میگی

خواهرشوهر من و دخترش خیلی لباس میخرن .دخترش که وحشتناک برای بچه هاشم خیلی میخره .هر دو هم خیاطی بلذن

بعد همین خوارشوهر هر وقت میبینه یکی لباس خریده حساب کتاب میکنه این ی دست لباس قیمتش شده انقد .....

یه بار من برای بچه م دو سال پیش یه کاپشن خریدم تو آف بود 500 گرفتم .بعد که پرسید گفتیم یک تومن گرفتیم🤭

به من میگه گرون خریدی خودت میدوختی🫡

منم گفتم بیرونی ها دوختش قشنگ تره

اما خیلی پشیمونم که چرا نگفتم پول در میاریم که خوب بپوشیم خوب بخوریم .البته دیگه موقعیتش پیش نیومد

حالا دخترش خدایی اینطوری نیست.اما میخوام بگم با اینکه اینهمه میخرن خواهره چشم نداره مال بقیه رو ببینه یا ببینه یکی از دخترش بهتر میگرده

منم یه مدتی میخواستم جلوشون کم نیارم از لباس .اما بعد به خودم اومدم گفتم من دارم چیکار میکنم؟ بزار وقتی اون پولاش رو تو حراج حروم میکنه من رو چیزای مهم تر سرمایه گذاری کنم

یه مسابقه دو سر باخته این رقابت لباس

بنظرم شما هم دفعه بعدی که گفت چرا خریدی بهش بگو برای دل خودم خریدم .شوهرم میگه کار میکنم که زن و بچم خوب بگردن

و دیگه هم بحث رو کش نده

وقتی دوبار سه بار ببینه حالشو میگیری خودش هم کم میاره هم دهنش بسته میشه

الان که شما لباس قبلی هاتو میپوشی فکر میکنه دیگه قدرت خرید نداری و تازه خوشحالم میشه

البته هرجور خودتون صلاح زندگی تون را میدونید😁

رفتی خسیس خانم

نه اینجام فضول خانم😂

تو دیگه چقدر بیکاری که ول نمیکنی

تو زندگیت چقدر خسیس بودی و دور و برت هم آدمای خسیس پر بودن ازت کندن درت مالیدن که همه رو مثل خودت میبینی

کاربریم میترکه؟ فدای سرم .چیزی که زیاده سیمکارت

نه اینجام فضول خانم😂 تو دیگه چقدر بیکاری که ول نمیکنی تو زندگیت چقدر خسیس بودی و دور و برت هم آدمای ...

حداقل از پروفایلت خجالت بکش

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰