2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143405 بازدید | 608 پست
اخه ادم به جاری میگه بیا بریم خرید؟

چه اشکال داره

مام ۴ تا جاری هستیم با همم خوبیم

خیلی پیش اومده با هم رفتیم خرید

یه بار یکی زیاد خریده یکی کم خریده

چون بینمون چشم و همچشمی نیست و به هم به چشم هوو نکاه نمیکنیم

خرید کردیم و برگشتیم

هیچیم نشده

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

این در جواب کار زشت همسرش بوده که لج کرده لباس رو می خوام وقتی زن نهفم داری بعضی وقت ها از کوره در م ...

به هر حال به نظر من رفتار مرده هم بد بوده

البته اسی بیشتر وارد جزئیات رفتار جاری شده نه برادر شوهر معلوم نیست چیکارا کرده

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم های نی نی سایت چرا اینقدر مردپرست هستند ؟! میگه شوهرش عربده کشیده و بهش بی احترامی کرده باز هم ...

عزیزم احترام هر کسی دسته خودشه

جاری وقتی از همسرش پرسیده و همسرش گفته ن دیگه لجبازی برای چش بوده؟؟!!

کسی که به خودش و حریم شخصیش احترام نمیذاره حقشه باهاش هر برخوردی صورت بگیره

ی عده ندید بدید وقتی چشمون به یک نفر دیگه میخوره میان عقده گشایی میکنن و چند تا چند تا خرید میکنن باید منتظر این برخورد هم باشن

خانم های نی نی سایت چرا اینقدر مردپرست هستند ؟! میگه شوهرش عربده کشیده و بهش بی احترامی کرده باز هم ...

زن و مرد نداره هر کسی بی احترامی کنه باید باهاش برخورد بشه من نمی گم کار شوهرش درست بوده میگم بی احترامی رو خانوم شروع کرده پس باید منتظر بی احترامی از جانب شوهرش می بود اگه درست رفتار می کرد اون عربده هم زده نمی شد

از نظر من زن مرد پیر جوان هر رفتی می کنند باید با توجه به اون منتظر واکنش طرف مقابل باشند قرار نیست بگیم چون زنه یا پیره یا مرده کوتاه بیایم و نادیده بگیریم رفتارشون رو

بعضی خانومها جلو دیگرون جوگیر میشن هر چی گرونتر ببینند میخوان بخرن شوهر این خانوم هم ظاهرا دوسه باری ...

موافقم

بعضیا تا اسم جاری میاد میخوان مثل مسابقه اول بشن

ایشونم احتمالن چشمش به جاریش افتاده

خواسته با خرید بیشتر برنده میدان باشه

کلا اینجا یک جو مردستیز هست هیچ وقت خانوم رو مقصر نمیدونندقشنگ از متن استارتر از قسمتی که دلشون خواس ...

بله همین طوره

یه تعدادی انگار هنوز بزرگ نشدن درکی از شرایط ندارن جنبه نه شنیدن هم ندارن

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

هر ادمی ممکنه تو این موقعیت عصبی بشه

زن و مردم نداره

اگر بخوایم بدور از جنسیت زدگی و انصاف نظر بدیم

جفتشون مقصر بودند

خانم بیشتر

کلا اینجا یک جو مردستیز هست هیچ وقت خانوم رو مقصر نمیدونندقشنگ از متن استارتر از قسمتی که دلشون خواس ...

چون همشون خودشونو گذاشتن جای خانم و بی ملاحظه گی رو ندید میگیرن ولی کار شوهره براشون بزرگ دیده میشه.

عزیزم احترام هر کسی دسته خودشهجاری وقتی از همسرش پرسیده و همسرش گفته ن دیگه لجبازی برای چش بوده؟؟!!ک ...

موافقم . خانم هایی رو می بینم که وقتی چشمشون به یه لباس میفته از خود بی خود میشن بابا یه کم مراعات کنید چشم و دل سیر باشید به وقت دارید هر چی دوست داری می خری یه وقت نداری اگه همسرت هم اصرار به خرید کنه نباید خرید کنی چون شرایطشو می دونی . حالا هی میگن تقصیر شوهرشه داد زده دیگه نمی گن زنه واقعا زن زندگی نیست چون اگه بود با ارتباط چشمی هم می فهمید الان موقع خرید هست یا نه

عزیزم احترام هر کسی دسته خودشهجاری وقتی از همسرش پرسیده و همسرش گفته ن دیگه لجبازی برای چش بوده؟؟!!ک ...

اصلا خود خانوم باید حد خریدش رو بدونه حتی جلو دیگرون از شوهرش سوال نکنه یا حتی یواشکی هم سوال نکنه

مثلا درآمدشون سطح خریدشون همه چیز. رو بدونه مدیریت کنه بدونه چند قلم خرید کرده آیا توان خرید مانتو گرون رو دارن ؟بره سراغش پرو کنه یا فرضا شاید اگر یکدونه برمیداشت شوهرش هم حرفی نمیزد و اینکه نباید جوری رفتار کنی که دیکه شوهرت بخواد ترمزت رو بکشه

بیشتر حساب شوهرم تو حساب من هست اصلا نظارتی رو پولی که تو حساب من هست نداره فقط بهم میکه هر چقدر نیاز داری بریز تو کارت دیگه ات از اون برای خونه وخودت و بقیه چیزها خرج کن قاطی نشه حسابها باهم

من خودم میدونم چقدر حد خرید این ماهم هست نیاز نیست جوری خرید کنم شوهرم ترمز بخواد بزاره برام این میشه مدیریت خانم

اصلا خود خانوم باید حد خریدش رو بدونه حتی جلو دیگرون از شوهرش سوال نکنه یا حتی یواشکی هم سوال نکنه م ...

دقیقا. همه با هر سطح مالی ی سری چیزا براشون گرونه. خانم خودش باید حواسش باشه ایا شرایط خریدش رو داره یا نه. وگرنه همه زیبایی و کیفیت رو میتونن تشخیص بدن و بخرن.

موافقم . خانم هایی رو می بینم که وقتی چشمشون به یه لباس میفته از خود بی خود میشن بابا یه کم مراعات ک ...

ی وقتایی با شوهرم میریم بیرون یک دوری بزنیم

توی پاساژا میگردیم

مثلاً چیزی میبینم میخوام قیمت بگیرم به شوخی میگه من توی مغازه اصرار میکنم ولی تو نخریا پول همرام نیست

این شده یا شوخی بینمون

حالا جدی هم بگه بخر من باز میپرسم الکی تعارف میکنی یا واقعی

هر دو با خنده و شوخی میگذریم ازش

تا حالا سره خرید دعوا نکردیم

دوتا مانتو هفت گرونه؟؟؟؟

کاشکی منبع درآمد خودت هم میگفتی ؟

امیدوارم هرکی تو این سایت به دروغ خودشو خیلی خوب و جدا از جامعه نشون میده،و پز پولداری نداشتهشو میده،به زمین گرم بخوره

اصلا خود خانوم باید حد خریدش رو بدونه حتی جلو دیگرون از شوهرش سوال نکنه یا حتی یواشکی هم سوال نکنه م ...

ای خواهر این ماییم که درگیر کمو زیاد زندگی هستیم درجریان کارو درآمد همسرمون هستیم وقتی کم میاره سریع خودمون رو جمع می کنیم تا آخر ماه بکشونیم تا کسری هست اول از خودمون می زنیم که جبران باشه اینجا زن هایی هست که تا الان از شوهرشون نپرسیدن داری نداری . فقط می گن می خوایم . الویت ما هستیم . اول باید من تامین بشم وقتی هم نشه به خاک و خون کشیده میشه