2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143473 بازدید | 608 پست
بعضی خانومها جلو دیگرون جوگیر میشن هر چی گرونتر ببینند میخوان بخرن شوهر این خانوم هم ظاهرا دوسه باری ...

ولی در کل بنظر اینکه زن شاغل باشه بهتر اینه که خانه دار اینم یه نمونه از اینکه کلی باید دستتو دراز کنی جلوش

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

پس هروقت شوهرت کتک زد و داد زد توهین کرد ناراحت نشو چون از نظر تو آدما وقتی عصبانی هستن حق انجام هر ...

بچگونه و احمقانه رفتار نکنیم، زندگی تلخ نمیشه👌👌👌

چشم بسته از اشتباهات و معایب دیگران طرفداری نکن، با توجه به امضات شما نیاز به مشاوره داری، چون خشم و ناراحتی پنهانت رو بردی زیر چتر زن ستیزی تا آروم بشی! دیگه ریپلای نکن، موفق باشی😊

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچگونه و احمقانه رفتار نکنیم، زندگی تلخ نمیشه👌👌👌چشم بسته از اشتباهات و معایب دیگران طرفداری نکن، ...

توهم چشم بسته از اون مرد دفاع میکنی

صددرصد توهم انقدر بی عزت نفسی که اجازه میدی افراد تو خشم همه طور باهات رفتار کنن

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

وای چقدر غروز ادم خورد میشه دوتا لباس بخوای بخری اون باید اجازه یده پول بده اهههههه

من با بچه کوچیک و خونه داری و شاغل بودن از خستگی بمیرم بهتره تا موقع خرید خودمو کوچیک کنم جلوشوهرم

من خودم گلم کود بیارین

ولی در کل بنظر اینکه زن شاغل باشه بهتر اینه که خانه دار اینم یه نمونه از اینکه کلی باید دستتو دراز ک ...

خانمهای شاغل حساب خرج کردن رو بهتر دارن زیاد هم جوگیر نمیشن

اصلا شما هر چقدر هم وضعت خوب باشه پول هم داشته باشی دوتا مانتو گرون هم زمان خریدن اونم وسط زمستون یک جوری هست بیشتر انگار به رخ کشیدن جلو جاری بوده

خانومهای شاغل اصلا تو این خطها یا نیستن یا کمتر اینجورین

خود کرده را چاره نیست

چقدر جاریت بی عقل بود که با کارش اجازه داد شوهرش جلوی همه داد بزنه وگرنه اون بهتر بلده شوهرش رو و میدونه میتونه بخره یادنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خانمهای شاغل حساب خرج کردن رو بهتر دارن زیاد هم جوگیر نمیشن اصلا شما هر چقدر هم وضعت خوب باشه پول هم ...

من در کل گفتم کاری با جاری اسی نداشتم

خانم های نی نی سایت چرا اینقدر مردپرست هستند ؟! میگه شوهرش عربده کشیده و بهش بی احترامی کرده باز هم ...

نمیشه قضاوت کرد ولی طبق گفته ها یکی زده یکی هم خورده

کار هردو اشتباه بوده حالا یه کم محکم تر ،بی احترامی بی احترامیه

قرار نیست با زور به همه چی برسیم چه خانم باشیم چه آقا فرقی نداره

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
کلئوپاترا جان شما داروساز هستین؟

نه عزیزم

رشته ام اقتصاد بوده یک ارشد اقتصاد دارم و یک ارشد هوش تجاری که مربوط به مارکتینگ هست رشته شغلیم هم همین بوده اول حسابدار بودم بعد هم باز مالی بودم مدیریت مالی و بازرگانی بودم

به نظر من مشکل از جاریت بوده از زن هایی که تمام دغدغه و فکرشون خرید لباس و ...ایناست متنفرم بابا تو تا اونجایی که می شد خرید کردی حالا مانتو ها رو شوهرت گفت نخر باید قهر کنی بری من جای شوهرش بودم دیگه نمی زاشتم تا چند وقت خرید کنه تا متوجه بشه به خاطر چند تیکه لباس قهر نکنه من اتفاقا اون که بهش فشار اومده و ضایع شده شوهرش بوده که همه فهمیدن به اندازه کافی پول نداره و یک زن فهمیده نداره .

ربط که نداره هرچی کمتر بدونن بهترهاونا اگه خرج کردن منو ببینن انقدر دیگه تو گوش شوهرم میخونن این ولخ ...

اونم هست راست میگی ولی خداروشکر خانواده شوهرم زندگی کن نیستن😑😃

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

چرا شوهره باید داد بزنه سر اون خانم؟ اونم جلوی همه باعث معذب شدن اون خانم شه

این در جواب کار زشت همسرش بوده که لج کرده لباس رو می خوام وقتی زن نهفم داری بعضی وقت ها از کوره در میری. کسی که فکر می کنه همسرش توان توقع بالای خانمشو نداره زحمت بکشه کار کنه بی منت برای خودش خرید کنه کسی که برای به تیکه لباس آبروی شوهرشومی بره شما مطمئن باش تو مسائل بزرگ تر خیلی رفتار زشت تری هم داره

نمیشه قضاوت کرد ولی طبق گفته ها یکی زده یکی هم خوردهکار هردو اشتباه بوده حالا یه کم محکم تر ،بی احتر ...

کلا اینجا یک جو مردستیز هست هیچ وقت خانوم رو مقصر نمیدونند

قشنگ از متن استارتر از قسمتی که دلشون خواسته خوندن برداشتن اینکه جاری اول چند تا جنس برداشته و شوهرش قبول کرده بعد دوتا مانتو همزمان خواسته شوهرش اول گفته نه جاری لج کرده مثل بچه ها بقیه جنسها رو گذاشته سرجاش باز شوهرش ازوم چندبار گفته اوناییکه خریدی بردار آخر که دیگه زنش لج کرده به قولی عربده کشیده

اما اینحا تمام اینها رو گذاشتن کنار چسبیدن به عربده ای که مرد کشیده

عمل و عکس العمل داریم وقتی مثل بچه ها رفتار میکنی خلاصه طرف مقابلت هم برخورد میکنه

اونم هست راست میگی ولی خداروشکر خانواده شوهرم زندگی کن نیستن😑😃

زندگی خراب کن نیستن منظورته؟

خداروشکر

خانواده همسر منم زیاد اینطوری نیستن اما سبک زندگی من از بچگیم تا الان با اونا کاملا متفاوته همین تفاوت ها حرف پیش میاره

مثلا یه اژانس نمیگیرن میگن بزار پول شو جمع کنیم😑 خیلی به خودشون سختی میدن