2777
2789
عنوان

این قسمت مظلوم نمایی عروس

212 بازدید | 9 پست

هر دفعه به ما رسید ناله زد که داداشتون درآمد نداره دو ساله از جیب و وام میخوریم دو ساله منو مسافرت نبرده آخر صدای بابامم درآورد طفلی اصلا اهل حاشیه نیس گفت خب واجبه برای پسرش این عروسک گرونا رو بخره که مد شده یا هر دفعه یه تیپی بزنه.خلاصه که همه گفتن نداره واجب نیس هر بار که دور همیم لباس بخره مگه غریبیم.به داداشم بر خورده گفته این حرفا اختلاف میشه توی زندگی من نشینین بگین.میگیم خب زنت ناله میزنه مدام میگه اون سادست یه چیزی میگه.

دوباره خانومش اومده پیش من میگه یه زمانی دومادتون دستش خالی بوده داداشت کل سرمایه زندگیش رو بهش قرض داده.به من حالی کرد که برسون به گوششون حالا که دستشون به دهنشون میرسه به ما یه پولی بدن.

به خواهرم گفتم. چند بار ازم خواست از داداشم بپرسم راست میگه یا نه یوقت مدیونش نباشن.منم بعد یه سال از داداشم پرسیدم داداش خانومت چی میگه؟ چی فروختی قرض دادی که میگه سرمایمون بوده؟

داداشم دوباره گلکلی کرده که چرا توی کار ما دخالت میکنید هر چی بوده فروختیم به خودمون مربوطه دومادمونو شاکی نکنید با این حرفا.

عجب ! داداش من یه عمر دست جلوی کسی دراز نکرد این زن هر جا میشینه یه حرف مفتی میزنه دودش توی چشم ما میره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احمق خودش داداشمو کفری میکنه بعد میشینه میگه آروم باش ولشون کن که ما رو بده کنه

ببین خود زن داداشتم داغونه پس دخالت نکن هروقت داداشت گفت پول پول بده حساب نکن

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 
زیادن ازین مظلوم نماهای بد ذات

عروس ما مظلوم نما نیست بخاطر همین میگم اسکوله فک میکنه همه ازش میترسن وزیادم بلبل زبونی میکنه وتوهین بخاطر همین هیچکس تحویل نمیگیرتش بجز مامانم

عروس ما مظلوم نما نیست بخاطر همین میگم اسکوله فک میکنه همه ازش میترسن وزیادم بلبل زبونی میکنه وتوهین ...

نه این آدم میخاد خودشو همه جا جا کنه ولی آدم صادقی نیست.هر کسی رو طبق شرایطش بالا پایین میکنه.

هیچکس که کامل نیس ولی اینکه حرفای خودتو دود کنی توی چشم بقیه بی ذاتیه

هرچند خودم عروسم...ولی از این مدل عروسای پررو خوشم نمیاد

شوهر من بشدددت بدش میاد از اینکه زنش اهل حاشیه درست کردن و...باشه همیشه هم بهم تذکر میده هرچند من خودمم اهل رعایتم