2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مثال زدم بله شما باید در رفتار با دختر خاله تجدید نظر کنی و مدیریت کنی ولی در محبت به بقیه خیر ن ...

درست میگید اما فقط تعداد محدودی هستن که لایق محبتن و نخوای همتاثیره خودشو میزاره

اما فک کنم شما حیلی رو اراده ی خودتون تو این مسائل کار کردین

درست میگید اما فقط تعداد محدودی هستن که لایق محبتن و نخوای همتاثیره خودشو میزارهاما فک کنم شما حیلی ...

یه چهره رو در نظر بگیر

یک جوش چرکی زشت داره اندازه نخود

هر کی اینو ببین میگه چقدر زشته این شخص

در حالیکه فقط یک درصد از صورتش جوش بوده بقیش تمیز و زیبا

زشتی و پلیدی جلوه دارد نما دارد

برای همین میگید تعداد محدودی

وگرنه دقیقا برعکس هستش

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چهره رو در نظر بگیر یک جوش چرکی زشت داره اندازه نخود هر کی اینو ببین میگه چقدر زشته این شخص در حا ...

چه قشنگ گفتین واقعا خوب بودش

اما

من اطرافیانم طوری بودن که

شما یه قلب و در نظر بگیر

هر کسی رد میشه یکی سوزن میزنه بهش

در ظاهر دردش کمه ولی عقب تر که بری و ببینی میبنی تمام اون قلب پره سوزن های ریز و درشته

راستش من ادم نیستمخیلی از خودم و حالم بگم به بقیه

نمیدونم چیشد وقت شمارو هم گرفتم و کلی تایپ کردین شرمنده

اما من واقعا اونقدر خوب و بامرام و خیر خواه بودم و جز بدی چیزی ندیدم

به قول شما خریداره دل شکسته خداس

چه قشنگ گفتین واقعا خوب بودش اما من اطرافیانم طوری بودن که شما یه قلب و در نظر بگیر هر کسی رد میشه ی ...

اره

شما سعی کنید اونارو. به حساب خدا بزنید

خدا واستون جبران میکنه

و اون اشخاص هم قطعا تقاص میدن

شاید اللن نه بعدا شایدم بدن و شما متوجه نشید

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بله درسته ممنون

خواهش میکنم

بازمسوالی بود بپرسید

خونه خراب کن نباش دیگه عامون. شب خوش جوشکار عشقهای مفرد

جوشکار عشق های مفرد با رسم شکل توضیح بده لطفا ،🤣

daigo.ir/secret/11999473004 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

کسایی که مجردن بهم میرسونی کسایی که درحال طلاقن بهم نزدیک میکنی معنیش اینه

عااااا خب

daigo.ir/secret/11999473004 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏