2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش قلبی رو اگه تعادل حساب کنیم دیگه با اونجور افراد نباید خوب رفتار کنیم من تعادل معنا کردم برای خو ...

بله درست میگین کاملا

اما همش که زد و خورد نیس

مثلا من خودم یه دختر خاله داشتم خدایی براش کمتر از خواهر نزاشتم همیشه هواش و داشتم همیشه اما رفتار ها و ذاتی داشت که منو از محبت کردن بیزار کرد

1 گرم فیروزه از یک گرم طلا گرونتره😂

خوووووو حالا ی گرم طلا مگه میخوام با ذره بین نگا کنم بدرد نمیخوره ک ،🤣

daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

بله درست میگین کاملااما همش که زد و خورد نیس مثلا من خودم یه دختر خاله داشتم خدایی براش کمتر از خواه ...

اون مثال زدم

بله شما باید در رفتار با دختر خاله تجدید نظر کنی و مدیریت کنی

ولی در محبت به بقیه خیر

نباید روت تاثیر بذاره

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

گرمی 4 میلیونه که حداقل باید 5 گرم فیروزه باشه نقرشم هست انگشتر 20 میلیون میشه

خب طلا که گرمی ۱۵ تا

عامو تو بازار نیستیا

این کاربر از نی نی سایت رفته🤓..آرزوی خوشبختی برای همتون🌹

گرمی 4 میلیونه که حداقل باید 5 گرم فیروزه باشه نقرشم هست انگشتر 20 میلیون میشه

هوا چقد سرده ،😲🙄🙄🙄🤣🤣🤣

daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

بحثو عوض میکنی این که پروفایلمه 30 میلیون پولشه خودم گالری دارم

اهان اره عوض کردم خیییلی نرم رفتم سمت اب هوا اعتراف میکنم نمیدوستم قیمتش چنده و کلا مزاح کردم

2790
2778
2791
2779
2792