2777
2789

فامیل نزدیکه ، خاستگارم بود ، دوسش داشتم و خیلی دوسم داشت ، ولی مهاجرت کرد و من نتونستم قبول کنم باهاش برم

متاهلم الان ، اونموقعی ک شنید ازدواج کردم با خانواده ش تماس تصویری میگرفت و گریه میکرد ...

تو مراسم اتفاقی باهاش رودرو شدم و تسلیت گفتم اشک پر چشماش شد 🥲

کاش هیچوقت نمیدیدمش ... شوهرم خیلی آدم خوبیه و عاشقشم ، ولی غم نگاه اون هیچوقت یادم نمیره ، با این ک الان هیچ حسی بهش ندارم اما ی چیزی قلبمو فشار میده 🥲

سختی‌ها را جدی نگیر ... اصلا بگذار از این همه خونسردی‌ات تعجب کند. بگذار بداند تو بیدی نیستی که با این بادها بلرزی! اصلا تا بوده این چنین بوده، سختی‌ها همین را می‌خواهند می‌خواهند جدی بگیریشان،آن‌وقت دست بگذارند بیخ گلویت و نگذارند آب خوش از گلویت پایین برود! اما تو مثل همیشه آرام باش، مثل همیشه بخند، سخت باش، اما سخت نگیر. بگذار سختی با تمام وجودش احساس کند، که هنوز هم کسی در این گوشه از دنیا، سخت تر از خودش پیدا می شود. تو قوی باش... فقط همين 💚🦋

داری ک قلبتو فشار میده وگرنه نه فشار میداد و ن برات مهم بود

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما از اولشم برای هم نبودید بهش فکر نکن

غصه الانت هم بخاطر اینه که آسیب دیده و ضعیف دیدیش، هر کی باشه دلش به درد میاد برای کسی که قبلا دوستش داشته

فکر و خیال نکن

خداروشکر شوهر خودت رو داری و کنارته

نذار اینجا فیلم هندیش کنن برات و فکرای عحیب بندازن تو سرت

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آخیچرا نرفتی باهاش

بخاطر خونوادم ، از سال ۹۱ تا ۱۴۰۱ با خانوادش در تلاش بودن ک راضیم کنه ولی من نتونستم ، من اخرین بار قبل مهاجرتش دیدمش

سختی‌ها را جدی نگیر ... اصلا بگذار از این همه خونسردی‌ات تعجب کند. بگذار بداند تو بیدی نیستی که با این بادها بلرزی! اصلا تا بوده این چنین بوده، سختی‌ها همین را می‌خواهند می‌خواهند جدی بگیریشان،آن‌وقت دست بگذارند بیخ گلویت و نگذارند آب خوش از گلویت پایین برود! اما تو مثل همیشه آرام باش، مثل همیشه بخند، سخت باش، اما سخت نگیر. بگذار سختی با تمام وجودش احساس کند، که هنوز هم کسی در این گوشه از دنیا، سخت تر از خودش پیدا می شود. تو قوی باش... فقط همين 💚🦋

بعید میدونم اون اقا گذشته رو یادش باشه،زندگیت رو بچسب

دوسال از اون گذشته گذشت ، یادش نرفته ، ده سال مدام خانوادشو میفرستاد ک راضیم کنن .... هیچوقت یادش نمیره :)

خوب مشخصه اونقدر دوسش نداشتیاون ازدواج کرده؟

نه 🙁