2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اراده اراده اراده

رژیم 

ورزش

پیاده روی 

تحرک داشتن 

نخوردن . شیرینی جات و نان و برنج و ماکارونی 

کم خوردن کربوهیدرات 

کالری شماری کردن 

ودر آخر همه ی اینها رو اگه نمی تونی انجام بدی با قرص  لاغری شاید بتونی😁😁😁 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
مصرف روغن رو به حداقل برسون در روز بیشتر از سه کف دست نون بربری و شش قاشق برنج بیشتر نخور. ورزشم بک ...

نون بر بری از همه ی نون ها کالریش بیشتره

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
دیگه مثال زدم براش با صبحانه و شام سه کف دست چیزی نیست اصلا

سه کف دست میشه ۲۱۶ کالری

2790
2778
2791
2779
2792