2777
2789
عنوان

خونه بخرم یا طلا چند ثانیه بیایید

507 بازدید | 43 پست

بچه ها من خودم خونه دارم بعد شوهرم طرح مسکن ملی اسمش دراومد تا الان سیصد دادیم الان گفتم تا بیست روز دیگه ۷۰۰ باید بیارید وگرنه از این پروژه حذف میشید میرید تو خودساز های سه طبقه

از یه طرف اگه بخوام این کارو کنم باید طلاها رو بفروشم

و از طرف دیگه اگه این کار رو نکنم میتونم تا یکی دوماه دیگه وام مون جور میشه در حد پوتصد یه زمین کشاورزی بخرم که تا ۵ سال اینده بهم درامد بده

حسابی گیج شدم چکار کنم

اگر ندید اون سیصد تومن و بهتون میدن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی تو حال حاضر شده مثل قماراصلا آدم نمیدونه چکار کنه در حال حاضر که سود فقط طلا

واقعا زندگی مون شده قمار

خسته شدیم از این همه فکر و خیال و استرس

ما هیچی نمیخوایم

فقط میخوایم پیشرفت کنیم و پسرفت نکنیم تو زندگی 😔😔😔

خونه بخر. چند وقت دیگه قیمت خونه نجومی میشه. میتونی اجاره بدی. با این وضعیت آب و خشکسالی زمین کشاورز ...

خوب زمین کشاورزی برامون درامد داره

و خوب یه جور سرمایه گزاریه

ما تو شهر هستیم ولی روستای شوهرم پنج شش ساله همه کسایی که تو شهر یا تهران زندگی میکردن اومدن یه تیکه زمین خریدن خونه ساختن باغ ساختن انقدررررر پیشرفت کرده