2777
2789
عنوان

لعنت ب مرد خائن لعنت ب مرد خسیس

425 بازدید | 35 پست

شوهرم دوسال پیش خیانتشو رو کردم ادعا کرد دیگه کاری نمیکنه میخواد زندگیمونو بسازه .. چیزی ازش ندیدم ولی مطمئنم یه کتری میکنه ولی باهوش شده ...

شما قضاوت کنین..

کلا ما رو جایی نمیبره با خانواده من رفت و آمد نداره هروقت میگم فلان چیزو میخوام میگه ندارم .. حساب های بانکی سر یه موضوعی بسته س پولاش تو کارت مامانشه ک من از حسابش خبر نداشته باشم .. دوساله جاروبرقیم سوخته با دست جارو میکنم یه جارو برام نمیخره .. درآمدش هم خوبه سالانه اس حدود ۲ تا ۳ میلیارده ولی ب من میگه ندااااارم... اوایل همه چیش دست من بود وقتی نداشت ولی الان همه حساباش دست مامانشه...

از همه اینا بگذریم..

جدیدا باشگاه میره ظهرا.. از ساعت ۸ میره بیرون(سرکار نه چون شغلش فصلیه الان بیکاره ) ساعت ۳ میاد خونه ناهار میخوره سریع یه دوش میگیره ساعت ۴ نشده میره بیرون ساعت ۱۰ شب میاد خونه ۱۱ هم خوابه...(فقط برا شکمشو خوابش میاد منم کوزتم)

سه شب پیش ساعت ۱۲ شب اومد گفتم کجا بودی گفت باغ دوستم گفتم س معلوم نیس اونجا چ خبر بوده ک از زندگیت میگذری.. یهو عصبانی شد گفت تو ر ی دی تو حال من کاش اصلا نمیومدم خونه منم گفتم همین الان پاشو برو..

فرداش

قهر بودم باهاش تا ظهر اومد خونه باز همون روال یکم بحث کردیم پاشد رفت بیرون ساعت یک و نیم شب اومد منم از اونشب کلا جامو جدا کردم باهاش هم حرف نمیزنم وقتی میاد میام تو اتاق ک نبینمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر بودم باهاش تا ظهر اومد خونه باز همون روال یکم بحث کردیم پاشد رفت بیرون ساعت یک و نیم شب اومد منم ...

مشکوک میزنه ولی خوب به قول خودت زرنگه فکر نکنم بتونی مچشو بگیری کاش حداقل خسیس نبود

اینکه سرکار نمیره ولی از یه ادم دو شغله هم بیشتر بیرون از خونس خیلییی رو مخه و غیر قابل تحمل

واسه خواسته هات کوتاه نیا هر چی میخوای بهش تحمیل کن تا بخره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اونجایی اشتباه کردی که دو ساله با جارو دستی جارو میکنی!مگه عهد بوقه؟میرفتی مغازه آشنایی کسی یه جارو برقی میوردی شماره شوهرت یا مادر شوهرت میدادی میگفتی طرف حسابت ایشونه!

برو دادگاه برا نفقه شکایت کن

یکن داد و هوار راه بنداز یکم بترسونش این خیلی هوا برش داشته

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مشکوک میزنه ولی خوب به قول خودت زرنگه فکر نکنم بتونی مچشو بگیری کاش حداقل خسیس نبود

علاوه بر خسیس بود شکاک و بددل هم هست منو محدود کرده نمیتونم تا مغازه روبرو خونه برم فقططط با مامانم اونم باید بهش بگم

حس میکنم پای یکی در میونه ...شما جای من با همچین مردی ادامه میدادین؟؟خیلییییی خییییلی براش گذشت کردم ...

عزیزم شرایط هرکسی فرق داره اگ بچه نداری اگ پدرمادرت پشتت هستن جداشو چون مرد خسیس آدمو داغون میکنه تاره این احتمالا خیانت رفیق بازی دروغگو پنهان کار هم هست

اینکه سرکار نمیره ولی از یه ادم دو شغله هم بیشتر بیرون از خونس خیلییی رو مخه و غیر قابل تحملواسه خوا ...

خب وقتی میگه باشه میگیرم الان ندارم چیکار کنم دعوا میکنه زندگی رو جهنم میکنه میره تو قیافه

علاوه بر خسیس بود شکاک و بددل هم هست منو محدود کرده نمیتونم تا مغازه روبرو خونه برم فقططط با مامانم ...

خوب همین به نشونه هست که خودش یکاری میکنه که الکی برا تو هم بددل وشکاک هست نمونه اش داریم تو اشناهامون خودش هزار غلط میکرد دم به دقیقه به زن خودش بدبین بود