2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمک حالم خیلی بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاااااک بر سرت با این سطح از دغدغه که داری عقب مونده ای؟ حالم بهم خورد

شما ک بدتری. بی ادب

حالا نمیشه درست صحبت کنی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خاااااک بر سرت با این سطح از دغدغه که داری عقب مونده ای؟ حالم بهم خورد

ببخشید ولی شما جای من نیسی که بخوای اینطوری صحبت کنی شما خودت فکر کن عمل زیبایی کردی و اصلا اوکی نبوده پولت ک از بین رفته هیچی تمام درد اذیتت هم هیچ

دکتر رفتم و معاینه کرد گفت اوکیه حتی پیش یه دکتر غیر از دکتر خودمم رفتم اونم همینو گفت اما نمیدونم چ ...

مطمعنی همسرت بهانه گیری نکرده شاید باید زمان بدی علت رو از دکتر نپرسیدی... خودت چی خودت فرقی حس نکردی. میگن اگ پوست انار بجوشونی قبل رابطه بشینی توش خیلی تنگ میشه اینم امتحان کن بعدم عزیزم خیلی طبیعیه ک وقتی زن تحریک میشه رحمش بازتر میشه خودتو ناراحت نکن وگرنه اونطور رابطه برات دردناک میشه اینو به همسرت هم توضیح بده

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
بیشتر مشکلم اینه سر این عمل خیلی هزینه کردم و درد تحمل کردم

ببخشیدا عزیزم اگه صرفا برای شوهرته ناراحت نباش تو تاپیکات پروتز سینه هم بود مگه شوهرت فقط بخاطر رابطه ازدواج کرده این همه اذیت میکنی خودتو