2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمک حالم خیلی بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 67 پست
اره حقیقا اینقدر درگیر کارو بچه اینا شدم خب محبت کردنو قربون قدقه چمیدونم معاشقه اینا اصلا نمیکردم

خوب گلم سعی کن مث قبل بشی بهش محبت کنی همونطور ک تو نیاز ب محبت داری مردت هم داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گلم سعی کن مث قبل بشی بهش محبت کنی همونطور ک تو نیاز ب محبت داری مردت هم داره

شاید باورت نشه اما اصلا یادم رفته چطوری محبت کنمو لوندی کنم😂ولی اره راس میگی باید یه ذره درست کنم رفتارمو

وای واقعا ممنون از حرفات خیلی اعصابم خورد بود بعد بیشتر از این ناراحت میشم ک من این همه تو این زندگی ...

قربونت عزیزم ما زنا به خاطر نصیحت های اشتباه چشامون بستس همیشه نیاز به تلنگر داریم لطفا از من بشنو و فک نکن من الکی میگم مردا هر چی بیشتر براشون از خودت بگذری کمتر برات ارزش گذاری میکنن ولی وقتی ببینن تو برای خودت ارزش گذاری میکنی و خط قرمزت خودت هستی ناخاسته جذبت میشن اصلا انگار این رفتارشون غریزی نشنیدی میگن زن ک خرج نداره ارج نداره این مثال برمیگرده به اینکه مغز مردا وقتی شرطی میشه که برات خرج کنن و ببینن که تو توقعت از زندگیت کم نیست

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
میگفتی مال تو کوچیکه که حس نمیکنی دکتر گفته من هیچ مشکلی ندارم

یه بار گفتم شاید مشکل از توعه اووه نمیدونی چقدر بهش بر خورد ک تو ک داری میبینی من نرماله کوچیک نیستو تو از اول تو این موضوع مکل داشتی الانم ک بدتر شدی نمیدونی چیکااااار کرد

قربونت عزیزم ما زنا به خاطر نصیحت های اشتباه چشامون بستس همیشه نیاز به تلنگر داریم لطفا از من بشنو و ...

اره راس میگی اصلا اهمیت دادن به خودم یادم رفته از بس همش حواسمو جمع کردم ک زندگی رو جمع کنم تازه به جا قدر شناسی پرو ام شده

یه بار گفتم شاید مشکل از توعه اووه نمیدونی چقدر بهش بر خورد ک تو ک داری میبینی من نرماله کوچیک نیستو ...

نه وقتی بیشعوره از بدنت ایراد میگیره توم بگو مال تو کوچیکه چمیدونم ایراد بگیر یا بگو بلد نیستی

اره راس میگی اصلا اهمیت دادن به خودم یادم رفته از بس همش حواسمو جمع کردم ک زندگی رو جمع کنم تازه به ...

ولش کن بابا اگر عقل داشته باشه میفهمه همینکه خانوادت دختر دست گلشون سپردن دستش باید هزار بار خداشو شکر کنه خاست خاست نخاست هم که تو چیزیو از دست نمیدی اون میده مردا اینقد زمخت و بی ریختن نازم میکنن حالا زنا به این نازی و ظریفی .. بلعکس شده والا.. اصلا ناراحت نباشی اینم بگم فقط شوهر تو اینطوری نیستا اصلا به دل نگیر همه ی مردا همینن مهم اینه تو مغزشو به این سو ببری ک الویت با تو و سلامتیت..

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️