بچه ها ۲ ماه پیش واژینوپلاستی کردم عمل تنگی واژن بعد از ۲ ماه چند بار اول ک میخواستیم رابطه برقرار کنیم ک نمیشد منم خوشحااال ک حسابی تنگ شده اما امروز ک رابطه اوکی شد همسرم گفت هیچ فرقی نکرده مثل قبله تازه باهمم رفت تو قیافه سرد شد خیلی حالم بده واقعا موندم چطور ممکنه ک با وجود عمل میگه فرقی نداره کسی تجربه واژینوپلاستی داره؟😭
وای واقعا ممنون از حرفات خیلی اعصابم خورد بود بعد بیشتر از این ناراحت میشم ک من این همه تو این زندگی ...
قربونت عزیزم ما زنا به خاطر نصیحت های اشتباه چشامون بستس همیشه نیاز به تلنگر داریم لطفا از من بشنو و فک نکن من الکی میگم مردا هر چی بیشتر براشون از خودت بگذری کمتر برات ارزش گذاری میکنن ولی وقتی ببینن تو برای خودت ارزش گذاری میکنی و خط قرمزت خودت هستی ناخاسته جذبت میشن اصلا انگار این رفتارشون غریزی نشنیدی میگن زن ک خرج نداره ارج نداره این مثال برمیگرده به اینکه مغز مردا وقتی شرطی میشه که برات خرج کنن و ببینن که تو توقعت از زندگیت کم نیست
میگفتی مال تو کوچیکه که حس نمیکنی دکتر گفته من هیچ مشکلی ندارم
یه بار گفتم شاید مشکل از توعه اووه نمیدونی چقدر بهش بر خورد ک تو ک داری میبینی من نرماله کوچیک نیستو تو از اول تو این موضوع مکل داشتی الانم ک بدتر شدی نمیدونی چیکااااار کرد
اره راس میگی اصلا اهمیت دادن به خودم یادم رفته از بس همش حواسمو جمع کردم ک زندگی رو جمع کنم تازه به ...
ولش کن بابا اگر عقل داشته باشه میفهمه همینکه خانوادت دختر دست گلشون سپردن دستش باید هزار بار خداشو شکر کنه خاست خاست نخاست هم که تو چیزیو از دست نمیدی اون میده مردا اینقد زمخت و بی ریختن نازم میکنن حالا زنا به این نازی و ظریفی .. بلعکس شده والا.. اصلا ناراحت نباشی اینم بگم فقط شوهر تو اینطوری نیستا اصلا به دل نگیر همه ی مردا همینن مهم اینه تو مغزشو به این سو ببری ک الویت با تو و سلامتیت..