2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمک حالم خیلی بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دهانه رو تنگ میکنن کانال واژن رو نمیتوننکاریش کنن

ببین دهانه میشه پرینورافی کانال واژن واژینوپلاستی گفت دکتر به من ک کاناله اما واقعا الان عصبی شدم از این وضع شرایط

مطمعنی همسرت بهانه گیری نکرده شاید باید زمان بدی علت رو از دکتر نپرسیدی... خودت چی خودت فرقی حس نکرد ...

دکترم گفت بدنت هنوز تو فاز ترمیمه هنوز کامل عضلات سفت نشده خودمم ک اینقدر درد داشتم اصلا هیچی نتونستم بفهمم

ببخشیدا عزیزم اگه صرفا برای شوهرته ناراحت نباش تو تاپیکات پروتز سینه هم بود مگه شوهرت فقط بخاطر رابط ...

اره پروتز ام کردم اما با پروتز مخالف بود اونو خودم دوس داشتم ولی راسیاتش کلا سر رابطه خیلی غر میزنه واقعا عصبیم کرده

دکترم گفت بدنت هنوز تو فاز ترمیمه هنوز کامل عضلات سفت نشده خودمم ک اینقدر درد داشتم اصلا هیچی نتونست ...

دختر پس شوهرت فرق قبل و بعدش رو نمیفهمه یا توقع بیجا داره خودتو برا خاسته های بیجا و تموم نشدنی مردا مریض نکن اول اینکه حداقل یک ماه به خودت استراحت میدادی الانم دیر نیست دوم اینکه کاری که گفتم هم امتحان کن و سوم به کج خلقی های همسرت دررابطه با این موضوع محل نده و بهش بگو اگ تنگ نبود، تو درد نداشتی بعدم عزیزم نمیشه ک به حدی این تنگی باشه ک اون لذت ببره تو درد بکشی اونطوری واژنت خشک و زخم میشه باز اون خودش یک مشکل

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️