2777
2789
عنوان

سقط جنین درماه اول بارداری

412 بازدید | 39 پست

سلام خانوماتوتاپیکهای قبلیم هس من ازمایش بتام مثبت شده موعد پریودم 20اذربوده ک دکترم گفته بود 16بزم سونوقلب ک دیروز لک دیدم رفتم سونو شکمی کردن گفتن جیزی دیذه نمیشه بایدبری سونوواژینال امرپزرفتم سونوواژینال گفتن نه جیزی ب نفع بارداری دیذه میشع نه خارج رحمی هم چیزی نیس پلی ازمایش بتام 909بود بعدمرخص شدم گفتن دوروزدیگ بیادوبازه ازمایش تیتربتا خوب من پلی کمردرذ و درد زیردل دارم درست مثل پریودی حتی پاهایم موقع پری میگیره الان اونطوری شدم ی کمم لک دارم قهوهای ولی رفتم سرویس ی لخته قرمز دفع کردم اندازه انگشت بودانگارینی سقط کردم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید کیست بود مطمئن هستی از بارداری چون دختر خاله هم می گفت باردارم رفت سنو گفت کیست هست

دوبار ازمایش دادم یکیش همون بعد تاخیرپری بود مثبت بود یکیشم امروز تیتربتا909بود

من پارسال همین موقع دقیقا تو همین وضعیت بودم گفتن برو دو روز دیگه بیا سونو واژینال تکرار کن نرفتم بعدش کم کم خون ریزیم شرو شد چند روز بعدش یه چیز اندازه انگشت دفع کردم نطفه میخاسته تشکیل شه که نشده بود دیگه اونقدر تو خونه رارفتم تا کامل رحمم پاک شد بعدش رفتم ازمایش منفی شد

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

دوبار ازمایش دادم یکیش همون بعد تاخیرپری بود مثبت بود یکیشم امروز تیتربتا909بود

منم ازمایش بتادادم میگفتن نه مثبت نه منفی خلاصه گیر افتاده بودما

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....