2777
2789
عنوان

محکوم نشدن در دادگاه تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گواهی پزشکی قانونی و عوض کردن قفل در محکم نیس؟🤦🏻♀️باشه مرسی

گواهی پزشکی قانونی رو اگه طرف وکیل بگیره میتونه دور بزنه و حتی عوض کردن قفل در رو، این موجودات هزاران راه برا دور زدن قانون دارن هنوز نظرم رو مشورت با یه وکیله، و وکیل ها اکثرا برای مشورت پول نمیگیرن تا وقتی قرارداد نبندی و برات اعلام وکالت نکنه، حتی حضوری هم مراجعه کنی هزینه خاصی نداره ولی دیدگاهت رو نسبت به مسیرت بهتر میکنه

نمیدونم بخدا این دنبال چیه میگه چرا ۹۹ عضو شدی الان تاپیک زدم میگم نمیدونم خودمم خیلی وقته نیومده بو ...

دیوونه هست طرف حتما راستی۲۴سالته؟درگیررطلاق شدی از الان؟ولی زودتر بهتر بمونی زندگیت تباه میشه

دیوونه هست طرف حتما راستی۲۴سالته؟درگیررطلاق شدی از الان؟ولی زودتر بهتر بمونی زندگیت تباه میشه

آره بابا الان دیدم تاپیک زدم شوهرم ساعتو شکونده ساعت چنده😂

شوهرم الان دست پیش گرفته تصمیمشو گرفته انگار

من ک نمیتونم خودم برگردم اون باید پشیمون بشه بیاد شرایط قبول کنه

آره بابا الان دیدم تاپیک زدم شوهرم ساعتو شکونده ساعت چنده😂شوهرم الان دست پیش گرفته تصمیمشو گرفته ان ...

خب اگه آدم خوبی نیست فرار کن تا بعدا بچه دار نشدی گرفتار نشدی بدتر