2777
2789
عنوان

محکوم نشدن در دادگاه تمکین

178 بازدید | 26 پست

لطفاً اگه تجربه دارین بگین ممنون میشم

با این مدارک من برنده میشم یا محکوم؟

شکایت قبلی بابت فحش و کتک و گواهی پزشکی قانونی

شکایت فعلی باز بابت همون موضوع

صورتجلسه اینکه شوهرم قفل درو عوض کرده

اسکرین شات از پیاماش ک گفته علاقه ای به تو و زندگی ندارم و اینکه ۲۰ روزه هیچ پیام و تماسی نزده

اینا باعث موفقیتم میشه؟

من چیزیو نمیخام ثابت کنم ولی وقتی ریپلی میکنی فوری قفل میکنی تانتونم جواب بدم همین میشه

اینجا هم اخرین پیامت اشتباه بود همچین اداره ای گفتی رفتی ولی اسمشو نمیدونی جالبه

ولی اگه سرکار گذاشتن مردمه که اولین کار اشتباه رو تو کردی نه من

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17607747

من چیزیو نمیخام ثابت کنم ولی وقتی ریپلی میکنی فوری قفل میکنی تانتونم جواب بدم همین میشهاینجا هم اخری ...

برات گزارش زدم حالت جا بیاد حالا که انقد پیگیر منی

اشتباه کجا بود آخه بنده خدا چرا باید سرکار بذارم

تو مشکل روانی داری به نظرم برو دکتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جریان چیه؟

نمیدونم بخدا این دنبال چیه میگه چرا ۹۹ عضو شدی الان تاپیک زدم میگم نمیدونم خودمم خیلی وقته نیومده بودم تو اکانتم تاپیکای قبل پاک شدن حالا فک میکنه خیلی باهوشه میخواد ازم آتو بگیره

آخه چرا باید با موضوع طلاق و دادگاه تمکین الکی تاپیک بزنم😄

جریان چیه؟

تاپیکاش فیکه داشتم سوال میکردم کمکش کنم رسید به بن بست برگشته به من میگه فضول اینجا چیکار میکنی تو تاپیکام خابیدی برو بیرون

اخه یه چیزی میگه که اصلا قانون نیس

بدش اومد که دستش رو شد

نمیدونم فازشون چیه

خب این کاربر میگم از سال 99 اینجایی کو تاپیکات میگه یهو همشون پریده مگه میشه تاپیکا یهو پاک بشن ؟ 😂 خودش داده نی نی یار یکی یکی پاک کرده شروع کرده از نو

درمورد این مسائل عموم مردم نمیتونن نظر بدن اگه شرایط مراجعه به وکیل رو به صورت حضوری نداری حتما تماس بگیر با یه وکیل ترجیحا خانم و مشورت کن! بعضی وکیل های مرد بد ذاتن و دنبال ضایع کردن حق خانوما هستن

تاپیکاش فیکه داشتم سوال میکردم کمکش کنم رسید به بن بست برگشته به من میگه فضول اینجا چیکار میکنی تو ت ...

خاک تو سرت

ب کدوم بن بست رسیدم آخع احمق من که کامل جواب دادم چیکار کردم قرار نیس تو سواد و اطلاعات نداری نمیدونی موضوعی وجود نداشته باشه اون روش و موضوع

ممنون عزیزم آخه وکیل پول میخواد گفتم فعلا از تجربه استفاده کنم

فکر نکنم مشاوره انلاین زیاد هزینه ای داشته باشه، و اگه شاهد نداری و پول وکیل گرفتن هم نداری شواهد و مدارکت محکم نیست اسکرین شات هم مدرک محسوب نمیشه تو دادگاه ، حتما تلفنی با یه وکیل صحبت کن