2777
2789
عنوان

به نظرتون خواستگاره پر توقع بود

258 بازدید | 33 پست

پارسال یه آقایی اومد خواستگاری فکر میکرد من کارمندم به مادرش سپرده بود حتما براش زن کارمند بگیره حقوقاشونو بزارن سرهم زندگی بچرخه

بعد من ردش کردم ...رفته بود یه مدیر مدرسه رو گرفته بوداین خانوم ماه اول مهریشو اجرا گذاشته بود و گفته بود طبقه بالا مادرت نمیام خونه جدا میخوام

میام باهات زندگیم میکنم

...خدا منو ببخشه وقتی شنیدم گفتم کسی که دنبال زن کارمنده این عواقبم براش داره که دیگه رو پول زن حساب نکنه

از مردی که رو جیب من حساب کنه خوشم نمیاد ....

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زن کارمند توقع بالایی نداشته . طبق حقوق خودش حرف زده .

درسته مهریه حق زنه حتی بدون طلاق ولی کسی که ماه اول مهرشو گذاشته اجرا دنبال زندگی خوب و آروم نیست

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
زندگی سخته یک نفر بخواد خرج همه چی بده یک تنه

خوب مرد دو شیفت کار کنه

چرا زن باید دو شیفت هم تو خونه هم بیرون کار کنه

هرکس وظیفه خودشو انجام بده زن شاغل پول برا خودشه همینکه پولی از شوهرش نمیگیره بابت نفقه و خودش خرج خودشو مبده باید ممنونشم باشه

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

اون زن کارمند توقع بالایی نداشته . طبق حقوق خودش حرف زده .

به هرحال با شاهزاده میلیاردر طرف نبوده که شرایطشو میدونسته

خوب مرد دو شیفت کار کنه چرا زن باید دو شیفت هم تو خونه هم بیرون کار کنه هرکس وظیفه خودشو انجام بده ز ...

شوهر من دو شیفت کار میکنه منم یک شیفت بازم یهو دیدی ماشین خرج بیاره یا چیزی کم میاریم چقدر کار کنه خوب؟

نه دقیقا عینمنی خانم وظیفه ای نداره

دقیقا جای اینکه خودشون دو شیفت کار کنن

فشار رو از رو دوش خودشون منتقل میکنن رو دوش زن و توقع دارن زن دو شیفت هم خونه هم بیرون کار کنن