2777
2789

من اصلا از اینکه عرق بخوره خوشمنمیاد اصلااااا

چند بار بهش میگم میگ باش ولی میبینم همون اش و همون کاسه هیچ توجهی نداره ب حرفم چن بار گفتم ب بابات میگم میگ تو بگو ببین چی میشه

الان باز با رفیقاش رف

گفته بود میره پیش رفیقش ولی نگف برا عرق بعد از حرفاشون فهمیدم بهشم گفتم هیچی نگف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید قبل ازدواج ب اینچیزاش فکر میکردی الان دیگه دیره جونم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

گلم ما ازدواجمون سنتی بود و بعد اینکه تو خواستگاری خانوادش کللییییییی قسم ک پسر ما پاک پاکه

بازم باید با خودش حرف میزدی تموم میکردی

خانواده چی میدونه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ن اصلااصلا قبل ازدواج ب من کلی چیز گفتن ک الان دارم میبینم همش دروغ بود

سعنی تو آشنایی متوجه نشدی؟در هر صورت چه میدونستی چه نه،با قول دادن چیزی حل نمیشه چون یه جور اعتیاده.اعتیاد زورش بیشتر از عشق و قول دادن هست.کنترلش نکت.هرچی بیشتر روش بهت باز بشه بدتره اونوقت میاره جلو خودت میخوره.با داد و دعوا بدتر میشه.رهاش کن هر وقت احساس کردی خورده باهاش سریثسنگین باش تحویلش نگیر

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خب همشون حرفشون یکی بود

الان دیگه درست نمیشه متاسفانه