2777
2789

من هرچی پول داشتم دو ساله پس انداز میکنم طلا میخرم. چقدر قسط و وام آوردم. چقد از هزینه هام زدم تا طلا بخرم ک بعدا درسم تموم شد ماشین داشته باشم.

خواهرام متاهلن هر کدوم ب مشگل میخورن بهمون گرمی طلا بدع بعدا ب گرم بهت پس میدیم.

الانم مادرم عمل داره ۱۵۰ پولشه من باید طلاهامو فردا بفروشم.

چرا؟ چونکه ۶ ماه پیش پدرمادرم ۲۰ گرم طلا دادن برای خرید یچیزی و مادرم گفت بعنوان جهیزیه آینده دیک چیزی ازمون نخوای....

الان داداشم امشب گفت چیه ناراحت طلاهاتی؟؟ ۲۰ گرم طلا بت داد داری پول خودشونو پس میدی....

یا گفت ب خواهرت قرض میدادس خب چقد تنگ نظری.....

من آدم بدی ام؟

من دانشجو معلمم و وکلا ماهی پنج تومن حقوقمه و هیچوقت ازشون خرجی هم نگرفتم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه، طلای خودته اختیارشو داری میخوای میدی میخوای همه نمیدی! به کسی ربطی نداره، حرفاشون رو حساب نکن

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

هیچ وقت پیش کسی نگو چی خریدی همه براش نقشه میکشند

حرفی از اون 20 گرم زدن بگو این و برای جهاز دادن که بعدا دیگه جهیزیه نخوام الان بدم خودت بعدا حاضری برای جهازم پول بدی یا اگه بهت بگم جنگ اعصاب راه میندازی

هیچ وقت به هیچ کس نگو چقدر پس انداز داری

ولی اون ۲۰ گرم مامانت رو بده عمل داره واجبه مال خودشم بوده که بهت داده

بعدا هم اگه مامان و بابا کمکت کردن بگو به کسی نگن و نزار خواهر برادرت چیری بدون

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

نه، طلای خودته اختیارشو داری میخوای میدی میخوای همه نمیدی! به کسی ربطی نداره، حرفاشون رو حساب نکن

میدم بهشون فردا کامل هرچی دارم . تحمل طعنه و کنایه هاشون رو دیگه ندارم

تا تو باشی از این بعد پس اندازاتو بهشون نگی .اگه خواستن بگو هیچی ندارم

من نمیگفتم ولی چون پولو برا مادرم میفرستادم برع بخره برام اونام میفهمیدن. من دانشجوام شهر دیگ مادرم اینکازو میکرد

هیچ وقت به هیچ کس نگو چقدر پس انداز داریولی اون ۲۰ گرم مامانت رو بده عمل داره واجبه مال خودشم بوده ک ...

دیگ دلم نمیخواد حتی از پدر و مادر بگیرم چون تهش باید با سرکوفت و هزار داستان پس بدم