2777
2789
عنوان

به نظر شما جامعه داره تغییر میکنه

189 بازدید | 23 پست

اخه الان جامعه خیلی داره تغییر میکنه احساس میکنم دیگه پسرا با این وضعیت اصلا امیدی ندارن میگن پرنسس شدن اخه خودتون رو بزارید جای پسرا میرن دانشگاه توی یه کلاس 30تا دخترن 3 تا پسر الان دانشگاه ها 70 درصدش دخترن خوب ادم از محیط تاثیر میگیره این به دلیل حقوق و آینده کمه که پسرا درس نمی خونن اون هایی هم که می خونن دیگه تحت تاثیر قرار میگیرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظور دخترا یا حداقل بیشتر دخترا از پرنسس شدن پسرا وضعیت مادی نیس اون جنم و غیرت منظورشونه

آخه چجوری بشه به پسری که قهر میکنه گف مرد به حسین فهمیده ی ۱۳ ساله یا امثال اونم گف مرد

این کجا و آن کجا❓

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

منظور دخترا یا حداقل بیشتر دخترا از پرنسس شدن پسرا وضعیت مادی نیس اون جنم و غیرت منظورشونهآخه چجوری ...

جوری شده خیلی دخترا میگن ما نه شوهر خوش قیافه میخواهیم نه پولدار فقط مرد باشه مرد

دخترا به خاطر علاقه نمیرن دانشگاه . مجبورن. سرگرمی دیگه ندارن . و اینکه میگن شاید اونجا با شخصی برای ازدواج آشنا بشن. ولی در واقع دولت اینهمه دانشگاه پولی رو درست کرده که جیب مردم رو فقط خالی کنه ، بعد هم اگه کسی شاغل بشه با سهمیه و پارتیه.

تنها اونایی با علاقه وارد دانشگاه میشن که واقعا معدل بالایی داشتن و یک دانشگاه خوب رفتن .

ببین به نظرم دانشگاه های خوب مثل تهران و بهشتی و شریف هنوزم پسرها توش زیاد هستن

فرق پسر ها اینه که اگه توی درس موفق نباشن میرم بازار کار، مغازه، مکانیک و داربست کار آزاد در حالی که این مشاغل برای خانم ها نیست

خانم مجبوره بره سراغ درس حتی اگه ضعیف هم باشه

جوری شده خیلی دخترا میگن ما نه شوهر خوش قیافه میخواهیم نه پولدار فقط مرد باشه مرد

آره دقیقا احساس میکنم هورمونای مردونه ی نسل جدید به نسبت قبل خیلی کمتر شده 😂😑

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚