سلام خدمت همگی.
توی این پیام قصد دارم تجربه خودمو درباره خرید وسرمایه گذاری روی نقررو باهاتون درمیون بزارم.
راستش من حدود چندماه پیش یه مقداری پول داشتم و پیش خودم فکر کردم بهتره این پولو روی یه چیزی سرمایه گذاری کنم.وخب نقره هم یکی از مواردی بود که به ذهنم رسید.بعدازیکم سرچ متوجه سایتی به اسم نقرا شدم که نقره خام میفروختن.تماس گرفتم و درباره نحوه خرید وقیمت و نحوه دریافت و اینکه اگر بعدا بخوام بفروشم سوالامو پرسیدم.به من گفتن که هیچ مشکلی برای فروشش وجود نداره وهرموقع که بخوام میتونم به خودشون بفروشم.
خلاصه من مبلغ سه میلیون تومن ازشون خرید کردم.اول اینکه هزینه پستشو یکبار موقع سفارش پرداخت کردم.ولی بعدا که تیپاکس اورد بسترو به من گفتن که هزینشو اونا پرداخت نکردن و شما باید پرداخت کنید.من تماس گرفتم واونام گفتن شما پرداخت کنید ما براتون کارت به کارت میکنیم.منم همین کارو کردم اما بعدش هرچقدر پیگیر شدم هزینه ایی به من پرداخت نکردن.یعنی من دوبار هزینه پستو پرداخت کردم هم وقتی که از سایتشون خرید میکردم هم وقتی که بسته رسید به دستم.
خلاصه بعد از چندماه تصمیم گرفتم که بفروشم.چون روز به روز قیمتش میومد پایین تر.خیلی بدبود.همه چیز افزایش قیمت داشت ولی نقره هر روز پایین میومد.البته بعدا من متوجه شدم روزی که من قصد خرید داشتم اونا قیمت سایتو برای چند ساعت بالا برده بودن و فرداش حدود 500تومن از قیمتی که من خرید کردم کم شد.به هرحال باهاشون تماس گرفتم وگفتم میخوام بفروشم.به من گفتن که شما فردا 12به بعد زنگ بزن تا راهنماییت کنیم واینکه مقداری هم کارمزد باید ازتون کم کنیم.گفتم کارمزد دیگه چرا؟گفتن مثل طلا میمونه شما بخوای بفروشی باید کارمزد بدی.منم گفتم اخه طلا اجرت کار داره سنگ داره اخه نقره ذوب شده اجرتش چیه دیگه؟
راستش برام مهم نبود فقط دوست داشتم زودتر بفروشم واز شرش خلاص بشم.ولی الان حدود یک هفتست دارم مدام زنگ میزنم ولی همش دارن میپیچونن وکاملا به این نتیجه رسیدم که اصلا نمیخوان که بخرن.
بعدازاینکه کلا ناامیدشدم گفتم بزار ببرم خودم به یکی از این نقرسازای بازار بفروشم.رفتمو اونا بهم گفتن برگه ری داری؟گفتم برگه ری چی هست؟گفتن برگه اییه که از طرف اتحادییه صادرمیشه.منم گفتم نه ندارم ولی خوده نقررو آوردم.پرسید ازکجا خریدم گفتم که از سایت نقرا.فروشنده اونجا منو کامل توجیح کرد که کلاه سرم گذاشتن ونقره گرمی6هزارتومنو به قیمت11هزار تومن بهم فروختن وهیچ برگه عیاری هم بهم ندادن.یعنی چیزی حدودیک میلیونودویست هزار تومن سرمو کلاه گذاشتن.
ببخشید اگه طولانی شد.ولی به هیچ وجه به این سایتا و ادما و حرفاشون اعتماد نکنید.برای سرمایه گذاری اصلا سمت نقره نرید.اگه دوس دارید نقره داشته باشید یه انگشتری چیزی بخرید ولی هیچ وقت به عنوان سرمایه گذاری سمت انواع نقره مثل نقره خام نقره925 شمش نقره یاهربازیه دیگه ایی نرید.