2777
2789
عنوان

نقره

454 بازدید | 24 پست

بچه ها نقره بعد یه مدت سیاه میشه؟؟؟؟یه دستبند خیلی خوشگل دیدم نقره اس خیلی خوشم اومده یه وقت نگیرم سیاه شه؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نقره سیاه نمیشه کثیف میشه اگه بکشیش به فرش یا یه پارچه نرم دوباره براق و زیبا میشه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم کدر میشه عزیزم اگه مدام استفاده کنی

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

طلا هم بعدیه مدت رنگش کدر میشه یه مایع هست از خودشون بخرعزیزم☺☺

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
من داشتم سیاه نشده... حلقه ی ازدواجم طلای سفید بود حالا داره رنگ بین مسی و زرد میشه نمیدونم بده یا ن ...

طبيعيه بده طلافروشي دوباره واست سفيدش ميكنه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
به سلامتی. می شه بپرسم چند گرمیه و چند تومنه؟

تو اینستا دیدم هیچی نزده فقط قیمتشو زده ۲۰۰تومن

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
طبيعيه بده طلافروشي دوباره واست سفيدش ميكنه

مرسی عزیزم بخدا داشتم کلافه میشدم مادر شوهرو خواهرشوهرم یجوری نگاه حلقه شوهرم میکردن انگار من رفتم بدل خریدم اعصابم خیلی بهم ریخت... با حالی میدونستم افتادم تو شک.... طلا ندیده های بدبخت