2777
2789
عنوان

نقره

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 24 پست
پس حتما عیارش و گرمش رو چک کن، کلاه سرت نره یه وقت. قیمت آنلاین نقره رو هم سرچ کنی، یه چیزایی دستت م ...

مرسی از زاهنماییت عزیز دلم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من سه سالی میشه ی گردنبند نقره همیشه گردنمه چیزیش نشده، اما کناره نقره نو ک میذارم کدرشده یکم فقط سی ...

نگینش چی نیفتاده؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم بخدا داشتم کلافه میشدم مادر شوهرو خواهرشوهرم یجوری نگاه حلقه شوهرم میکردن انگار من رفتم ب ...

مهم نباشه واست عزيزم

چون اين طلا سفيدا ك از اول سفيد نيستن انقدر ميسابنشون تا سفيد ميشن و طبيعيه دوباره بعده يه مدت رنگش دوباره رو به زردي ميره

البته بستگي به ميزان استفادت هم داره

مثلا مال من ك همش تو كمده حالا حالاها همينحوري سفيده

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
مهم نباشه واست عزيزم چون اين طلا سفيدا ك از اول سفيد نيستن انقدر ميسابنشون تا سفيد ميشن و طبيعيه دو ...

اره حلقه و دستبند منم سفید و خوشرنگه مال همسرم از بس تو کاره رنگ داده... حالا اینا فکر میکنن مال شوهرم بدله تکشو پروندن 

سیاه میشه و کلا نقره دست 2 رو نمیخرن. مثل طلا نیست. ارزش مادی نداره.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

نقره اگ استفلده بشه سیاه و کدر نمیشه ولی کنار باشه کدر میشه اگ میخوای کنار بزاری باید تو مشمای در بسته باشه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

سلام گلم روش های خاصی برای تمیز کردن نقره و نگهداری از نقره وجود داره ... من چند تا لینک آموزشی برات می ذارم اونا رو مطالعه کن ...

https://zivarsazan.com/چگونگی-تمیز-کردن-نقره-استرلینگ/

https://zivarsazan.com/چگونه-گردنبند-نقره-تمیز/

https://zivarsazan.com/چگونه-زیورآلات-نقره-تمیز-کنیم/

سلام خدمت همگی.

توی این پیام قصد دارم تجربه خودمو درباره خرید وسرمایه گذاری روی نقررو باهاتون درمیون بزارم.

راستش من حدود چندماه پیش یه مقداری پول داشتم و پیش خودم فکر کردم بهتره این پولو روی یه چیزی سرمایه گذاری کنم.وخب نقره هم یکی از مواردی بود که به ذهنم رسید.بعدازیکم سرچ متوجه سایتی به اسم نقرا شدم که نقره خام میفروختن.تماس گرفتم و درباره نحوه خرید وقیمت و نحوه دریافت و اینکه اگر بعدا بخوام بفروشم سوالامو پرسیدم.به من گفتن که هیچ مشکلی برای فروشش وجود نداره وهرموقع که بخوام میتونم به خودشون بفروشم.

خلاصه من مبلغ سه میلیون تومن ازشون خرید کردم.اول اینکه هزینه پستشو یکبار موقع سفارش پرداخت کردم.ولی بعدا که تیپاکس اورد بسترو به من گفتن که هزینشو اونا پرداخت نکردن و شما باید پرداخت کنید.من تماس گرفتم واونام گفتن شما پرداخت کنید ما براتون کارت به کارت میکنیم.منم همین کارو کردم اما بعدش هرچقدر پیگیر شدم هزینه ایی به من پرداخت نکردن.یعنی من دوبار هزینه پستو پرداخت کردم هم وقتی که از سایتشون خرید میکردم هم وقتی که بسته رسید به دستم.

خلاصه بعد از چندماه تصمیم گرفتم که بفروشم.چون روز به روز قیمتش میومد پایین تر.خیلی بدبود.همه چیز افزایش قیمت داشت ولی نقره هر روز پایین میومد.البته بعدا من متوجه شدم روزی که من قصد خرید داشتم اونا قیمت سایتو برای چند ساعت بالا برده بودن و فرداش حدود 500تومن از قیمتی که من خرید کردم کم شد.به هرحال باهاشون تماس گرفتم وگفتم میخوام بفروشم.به من گفتن که شما فردا 12به بعد زنگ بزن تا راهنماییت کنیم واینکه مقداری هم کارمزد باید ازتون کم کنیم.گفتم کارمزد دیگه چرا؟گفتن مثل طلا میمونه شما بخوای بفروشی باید کارمزد بدی.منم گفتم اخه طلا اجرت کار داره سنگ داره اخه نقره ذوب شده اجرتش چیه دیگه؟

راستش برام مهم نبود فقط دوست داشتم زودتر بفروشم واز شرش خلاص بشم.ولی الان حدود یک هفتست دارم مدام زنگ میزنم ولی همش دارن میپیچونن وکاملا به این نتیجه رسیدم که اصلا نمیخوان که بخرن.

بعدازاینکه کلا ناامیدشدم گفتم بزار ببرم خودم به یکی از این نقرسازای بازار بفروشم.رفتمو اونا بهم گفتن برگه ری داری؟گفتم برگه ری چی هست؟گفتن برگه اییه که از طرف اتحادییه صادرمیشه.منم گفتم نه ندارم ولی خوده نقررو آوردم.پرسید ازکجا خریدم گفتم که از سایت نقرا.فروشنده اونجا منو کامل توجیح کرد که کلاه سرم گذاشتن ونقره گرمی6هزارتومنو به قیمت11هزار تومن بهم فروختن وهیچ برگه عیاری هم بهم ندادن.یعنی چیزی حدودیک میلیونودویست هزار تومن سرمو کلاه گذاشتن.

ببخشید اگه طولانی شد.ولی به هیچ وجه به این سایتا و ادما و حرفاشون اعتماد نکنید.برای سرمایه گذاری اصلا سمت نقره نرید.اگه دوس دارید نقره داشته باشید یه انگشتری چیزی بخرید ولی هیچ وقت به عنوان سرمایه گذاری سمت انواع نقره مثل نقره خام نقره925 شمش نقره یاهربازیه دیگه ایی نرید.