2777
2789
عنوان

فهمیدم تو آب نمک بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 42 پست
مجازی بودیم🥲🥲🥲🥲وقتی دیدم این رفتارشو خواستم جدا شم بعد گفت نرو بری میمیرم هربار ک سر این جریان ه ...

رابطتون مجازی بود؟

دیگه بدتر

کی مجازی اخه دل میبنده خواهرمن

اره چون اولین بارته بخاطر همین ساده ای و زود گول میخوری

توهم مثل خواهرمی لطفا فراموشش کنن و هیچوقت جوابشو نده چون تنها کسی که آسیب میبینه خودتی

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطتون مجازی بود؟دیگه بدتر کی مجازی اخه دل میبنده خواهرمن اره چون اولین بارته بخاطر همین ساده ای و ...

تو یه شهر بودیم . قرار بود بعد چند وقت برم ببینمش ینی ی ماه مونده بود ک برم از نزدیک ببینمش ک دیدم تو گپ ها داره با دخترا حرف میزنه منم برگام ریخت گه چقد راحت با دخترا گرم شده ریپلای میکنه روشون و تازه با دخترای دیگه هم بود تو پیوی

منم گفنم نمیام ببینمت ک هیچ خواستم کات کنم ک خام شدم

تو یه شهر بودیم . قرار بود بعد چند وقت برم ببینمش ینی ی ماه مونده بود ک برم از نزدیک ببینمش ک دیدم ت ...

چه بهتر که قبل اینکه ببینیش ذات واقعی شو بهت نشون داد

خدا داره بهت نشون میده همه چیو

اگه رفتی باهاشو بیشتر وابسته شدی از خدا گله نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

نره تو رابطه هوایی میشه برمیگرده به قبلی

اصلا این راه حل تون درست نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه بهتر که قبل اینکه ببینیش ذات واقعی شو بهت نشون داد خدا داره بهت نشون میده همه چیو اگه رفتی باهاشو ...

نههه تموم شددد . باورت میشه تازه بعد یک سال همین چن روز پیش گفت باشه من مقصرم میشه اشتباهم رو جبران کنم گفتم نه مرسیی

نههه تموم شددد . باورت میشه تازه بعد یک سال همین چن روز پیش گفت باشه من مقصرم میشه اشتباهم رو جبران ...

افرین عزیزم

انشالله که بتونی زودتر فراموشش کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای چ سمی بوده ، خداروشکر راحت شدیا

آره بخدا من همش با این رفتاراش وقتی دیر جوابمو میداد یا محل نمیداد میگفتم حتما داره با یکی دیگ صحبت میکنه وقتی یباررر نه بلکه دو بار پیچوندم و رفت با یکی دیگه صحبت کنه با این ک بخشیدمش ولی آرامش نداشتم همش میگفتم نکنه بازم کار قبلیشو تکرار کنه