2777
2789
عنوان

فهمیدم تو آب نمک بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو کنار وقتی الویت نیستیتا وقتی میتونی نباشی نباش

وقتی چار تا حرف و کلمه قشنگ میزد من حام میشدم میدونست من چقد ساده م و زود خام میشم .

نمیدونستم اولویت نیستم فک میکردم سرش شلوغههه

وقتی چار تا حرف و کلمه قشنگ میزد من حام میشدم میدونست من چقد ساده م و زود خام میشم . نمیدونستم اولوی ...

وقتی سرش شلوغه ینی الویت نیستی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

واقعا برات متاسفم میدیدی با دخترا چت میکنه باز باهاش موندی

خیانت هم کرد بخشیدیش؟

مگه شوهرت بود البته شوهر و هم نباید بخشید چه برسه پارتنر

واقعا دلم برای امثال شما نمیسوزه چون خودتون میدونین طرف لاشیه باز باهاش هستین

ارزش خودتونو پایین نیارین

دوروز دیگه طرف استفادشو میکنه میندازت تو سطل زباله

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

عزیزم کسی که خیانت میکنه متاسفانه تکرار میکنه وقتی زنش نیستی و بچه نداری بخشیدنش و ادامه دادن اشتبا ...

فکر کردم تغییر میکنه گفتم یه فرصت بدم بهش ولی فايده نداشت . جالبش اینه قبل از اون یبار تو گپ با دخترا مچشو گرفتممپپمم عین خیالش نبوددد انقد راحت با دخترا حرف میزد که...

نه اصلا نکن اون یادش رفت تو رو سریعا کسی بیار بزار بسوز از دوریت

برای چی

چرا با هزارنفر بره تو رابطه مگه الکیه

باید یکم صبر داشته باشه به موقعش یه آدم خوب میاد

از حرص اون اگه بره تو رابطه ممکنه طرف خراب از آب در بیاد باز باید دونفرو فراموش کنه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

نه اصلا نکن اون یادش رفت تو رو سریعا کسی بیار بزار بسوز از دوریت

عین خیالش نیست خودش قطعا یکیو جایگزین کرده چون میگفت برو و منو فراموش کن و پیام نده و پیگیر من ک میخای نباشم ، نباش

واقعا برات متاسفم میدیدی با دخترا چت میکنه باز باهاش موندی خیانت هم کرد بخشیدیش؟مگه شوهرت بود البته ...

مجازی بودیم🥲🥲🥲🥲

وقتی دیدم این رفتارشو خواستم جدا شم بعد گفت نرو بری میمیرم هربار ک سر این جریان ها خواستم برم گفت باشه دیگ نمیکنم و اگ بری میمیرم و نمیبخشمت و با نقطه ضعفم ک دل نازکیم بود بازی میکرد. منم گفتم بزا فرصت بدم من اولین ارتباط احساسی با جنس مخالف این شخص بود و واقعا دوستش داشتم واسه همسن بخشیدمش.