2777
2789
عنوان

وااای از خانواده شوهر😒

721 بازدید | 83 پست

فقط میخام بدونم برای شمام عادیه یا نه

من یکسال و نیمه عقدم ولی خانواده شوهرم رو اصلا نمیتونم بپذیرم یجورایی عقب افتاده و حسود و خسیس و خودبین هستن

اصلا درک اینو ندارن که من تازه وارد خونوادشون شدم و باید باهام گرم بگیرن وقتی میرم توی مهمونیاشون فقط با خودشون حرف میزنن انگار نه انگار منم هستم

منم که باهاشون حرف میزنم زیاد محل نمیدن که اصلا حیف خودم

تا حتی چندباری به فکر این افتادم که بخاطر خونوادش طلاق بگیرم

آخه بقیه رو میبینم چقدر عروساشون رو دوست دارن چقدر باهم رفت و آمد دارن ،مهربونن ، همدیگه رو دوست دارن

آدم های هفت پشت غریبه با من بهتر برخورد میکنن تا این خانواده

من یه دختر ۲۰ سالم شوهرمم ته تغاری

در جمعیت هم هستند و من از خانواده کم جمعیت

وای دقیقا حرف دل منو زدی

منم خانواده شوهرم اتفاقا از خودمون بالاترین از هر نظری خداییش آدمای شیک پیک و باکلاسی آن

ولی منم عقدم وقتی میرم اونجا خیلی تحویل نمیگیرین فقط با خودشون حرف میزنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا حرف دل منو زدی منم خانواده شوهرم اتفاقا از خودمون بالاترین از هر نظری خداییش آدمای شیک پیک ...

نه خانواده شوهر من از لحاظ پول بالاترن تا ما وگرنه نه فرهنگ نه کلاس و شیک بودن نه هیچ چیزی بالا تر نیستن

والاه دیگ زبونمون مو دراورد ک انقدر از بدی هاشون بگیم اخرشم ادم نمیشن ول کن عزیزم واس خودت زندگین کن ...

مال شمام خوب نیستن؟

پس این ادما که اینقدر میگن با خانواده شوهر خوبیم خوبیم و خدارو شکر که هستن کجان؟

حالا جاری من تازه عروسه ما باهاش حرف میزنیم هی به حرف بیاریمش مثل مجسمه نگاه میکنه خیلی خشکه این سری تصمیم گرفتم محلش نذارم فکر کنم از ما خوشش نمیادحالا هر جور ادم هست دیگه به فکر خودتو شوهرت باش

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

ای بابا این بده

منم بعضی وقتاتوجمعای خانوادگی حس میکنم دیده نمیشم

ناخودآگته میبینم مادرشوهرم میادپیشم میشینه تنهانباشم بااینکه صحبت مشترکی هم باهم نداریم اختلاف سنی زیادولی خب همینکه سعیدمیکنه من تنهانباشم خیلی خوبه یاخواهرشوهرمم گاهی اینکارومیکنه

اگرشوهرم ببینه اوناحواسشون نیس مثلا توجمع مردوزن همه صحبت وفلان ومن تنهانشستم ازپیش پسرداییاش پامیشه یمادپیش من میشینه

نه خانواده شوهر من از لحاظ پول بالاترن تا ما وگرنه نه فرهنگ نه کلاس و شیک بودن نه هیچ چیزی بالا تر ن ...

عزیزم منم این مشگلو دارم تو خانواده شوهرم باهام حرف نمیزنن تو خجالتی یا نه؟ کم حرفی یا عادی؟ منم خسته شدم از نادیده گرفته شدن

حالا جاری من تازه عروسه ما باهاش حرف میزنیم هی به حرف بیاریمش مثل مجسمه نگاه میکنه خیلی خشکه این سری ...

واااای آدم اشتباه توی خانواده میره

من که میخام گرم بگیرم کسی حرف نمیزنه

اون که شما باهاش حرف میزنین خودش نمیخاد

اه

ای بابا این بدهمنم بعضی وقتاتوجمعای خانوادگی حس میکنم دیده نمیشم ناخودآگته میبینم مادرشوهرم میادپیشم ...

خب این خیلی خوبه

من تو جمع خانوادگی شون غیر شوهرم هیچکس دیگه حواسش به من نیست

نمیشه که

عزیزم منم این مشگلو دارم تو خانواده شوهرم باهام حرف نمیزنن تو خجالتی یا نه؟ کم حرفی یا عادی؟ منم خست ...

من عادیم و اگه اول کسی سر صحبت رو باهام باز کنه خوش صحبت میشم

اونا میخان رو ندن اه اه بدم میاد ازشون

چند سالتونه شما؟ عقدین یا چند سال عروسی کردین

دقیقا منم همین شرایط دارم. خانواده شوهرم از همه نظر چ مالی چ فرهنگ اینا از خانواده ما پایین ترن ولی من که میرم تو جمع شون اصلا محل نمیدن و با خودشون صحبت میککنن و در گوشی ب زبون خودشون میگن میخندن خیلی زشته من واقعا ناراحت میشم شوهرم دیگ مدام حواسش هس و اون باهام حرف میزنه. انقدم پرجمعیت هستن من از خانواده کم جمعیت. چاره ای نیست تو هم نباید ناراحتی کنی ب درک لیاقت هم صحبتی ندارن با ما با همسرت حرف بزن

من یه کارگاه شکلات سازی کوچیک دارم ممنون میشم اگ پیج اینستاگرامم رو ببینید و فالو کنید♥️ @chooco__my