2777
2789
عنوان

وااای از خانواده شوهر😒

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 83 پست

با عروسای دیگه چطورن؟

قبول دارم رفتارشون اصلا درست نیست

اگه این رفتارشون به خاطر اینکه فعلا شما تازه هستی و باهات راحت نیستن باشه کم کم درست میشه

دوست منم همین مشکل و داشت

میگفت دو تا جاری دیگه م خیلی با هم رفیق آن و همش با هم صحبت میکنن و من تو جمع خانواده شوهرم تنهام

الان فکر کنم اون به مرور زمان مشکلش حل شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعییی خاهرررما نمیدونم چه گناهی کردیم خدا اینارو گذاشت جلو راهمون

اره والاه خاهرشوهرم ادمی بود مثل بچه ها پاشو مینداخت جلوم ک بیوفتم زمین اما شانسشو ک نگاه میکنم میگم حتما من بدم پس

با عروسای دیگه چطورن؟قبول دارم رفتارشون اصلا درست نیست اگه این رفتارشون به خاطر اینکه فعلا شما تازه ...

نه کلا همینطورین

سخت برخورد میکنن

بعضی وقتا با یکی بدن از حرص با اون یکی خیلی خوب میشن و این در گردشه هر دفعه با یکی

نه کلا همینطورینسخت برخورد میکننبعضی وقتا با یکی بدن از حرص با اون یکی خیلی خوب میشن و این در گردشه ...

چه آدمایه مزخرفی

ببین اگر فکر میکنی ادم حساس نیستی، و منعطفی، و اینکه زیاد برات مهم نیست خوب اره میتونی با خوبی و خوشی زندگی کنی

ولی اگر نیستی ، مثل من، اذیت میشی

چون من خیلی اذیت شدم، و دروغ چرا، فگر میکردم شاید مهم نباشه توو زندگی، ولی بود خیلیم بود

ای وااایخدا صبر به دلت بده. 😞منم نمیدونم چیکار کنم واقعا طلاق هم سخته 😓

اره طلاق هم الکی ک نیست.. ولی ساختن هم سخته بخدا. خدا ب دل تو هم صبربده عزیزم

من یه کارگاه شکلات سازی کوچیک دارم ممنون میشم اگ پیج اینستاگرامم رو ببینید و فالو کنید♥️ @chooco__my

منم تا الان بخاطر همین حرف موندم که میگن خودش مهمه با خودش میخای زندگی کنی نه خانوادشولی از یه طرف ه ...

اره اینم حرفیه🥺🥺🥺من ک گاهی گیج میشم نمیدونم باید چ کنم از دستشون

من یه کارگاه شکلات سازی کوچیک دارم ممنون میشم اگ پیج اینستاگرامم رو ببینید و فالو کنید♥️ @chooco__my

منم چندین ساله ازدواج کردم خانواده همسرم عروس رو غریبه میدونن خیلی حرفا رو اصلا جلو عروس نمیزنن اصلا ...

اره الان منم همینکار میکنم.. شاید ماه ها بگذره و نرم زنگ هم نزنم چون خودشون اینطورین.... بهترین کاره