2777
2789
عنوان

وااای از خانواده شوهر😒

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 83 پست
دقیقا منم همینم اصلا خانوادشودوست ندارم ولی خودش خوبه

من گاهی بخدا شک میکنم نکنه اینا خانواده ش نیستن😂😂😂

من یه کارگاه شکلات سازی کوچیک دارم ممنون میشم اگ پیج اینستاگرامم رو ببینید و فالو کنید♥️ @chooco__my

وای وای چقدر بی ذوق و بی احساسن اه اه حالم بهم میخوره

و شوهرم هم هرچی بهشون تذکر میده بابت رفتارهاشون اصلا گردن نمیگیرن میگن ما کاری نکردیم تو هی طرفداری زنت میکنی

من یه کارگاه شکلات سازی کوچیک دارم ممنون میشم اگ پیج اینستاگرامم رو ببینید و فالو کنید♥️ @chooco__my

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به خودش هم میگم مگه میشه خانوادت اینا باشن تو فقط توشون خوب باشی ؟خودشم حرص خانواده شو میخوره😂🥲

وای دقیقا منم چقد شبیه شرایطمون بهم😂😂😂😂😂😂

سلام

انگاری از دل من نوشتی عزیزم

یک خانواده که اجتماعی نیستن و هیچ درک و شعوری از اینکه توام توو جمعشون هستی و غریبه هستی ندارن

من شوهرم دوست دارم ولی دروغ چرا اگر برمیگشتیم عقب بخاطر خانواده عوضیش " ببخشید" اکی نمیکردم

چون هر چی بخواهی پشت گوش بندازی یا توجه نکنی نمیشه

هر چیم شوهرت خوب باشه

شاید اشتباه میگم ولی اگر هموم دوران عقدم بود و این کارهاشونو دیدم و گفتم درست میشه و نشد، بهم میزدم

چون یک خانواده باید خیلی سطح پایین و بی فرهنگ باشه که اینجوری رفتار کنه درست مثل خانواده عقب افتاده شوهر من

غزل جون نمیدونم چرا نتونستم ریپلای بزنم بهت

ن بدتر هم میشن من خیلی حرص خوردم از دستشون باورت میشه دوتا تارموم سفید شده کنار شقیقه م. تازه دیدم.. از الان😭

سلام انگاری از دل من نوشتی عزیزمیک خانواده که اجتماعی نیستن و هیچ درک و شعوری از اینکه توام توو جمعش ...

سلام عزیزم دقیقا واس منم همینطورن.. اخه میگن شوهر مهم تره تاخانواده.. چی بگم والا شما عروسی کردید؟