2777
2789

بچتون شبیه شما شد یا شوهرتون؟

وقتی میرید بیرون یا تو جمع خانوادگی و... شده یه جوری نگاتون کنن که حس بد بگیرید؟🤧

خانواده پدری نامزدم همه بور و چشم رنگین

خودشم همینطور

اما من برعکس

هعیییییییی

اینقد به دختراشون حسودیم میشه🥲

اما تا حالا به نامزدم حرفی نزدم

نه منو نامزدم بااینک تفاوت رنگ چشم و مو داریم بازم هیچکدوم سرترازاون یکی نیست و کنارهم همه گفتن بهم میاین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

شوهرم خوشگل

از همه دنیا خوشگتره🤣🤩

پسرم کپی منه😁 ولی خوشگله

نهههههه کسی چیزی نگفته

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم خوبم اما شوهرم یجور خیلی خاصی جذابه

بچه که نداریم اما از اطرافیان شنیدم مثلا حیف اون ک البته بیشتر بخاطر اخلاقم بوده اما خب هیچوقت توجه نکردم چون تو زیبایی هیچوقت از کسی چیزی کم نداشتم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بور و چشم رنگی بودن ملاک زیبایی قطعی نیست.

تو هم قطعا زیبایی و راجع به خودت اینجوری نگو به شخصه ادم هایی که چشم ابرو و مشکی یا قهوه ای دارن برام جذابتر و زیباتر از ادمایی هستن که بور و چشم رنگی ان.

اعتماد به نفس داشته باش دختر اینجوری میگی باورت میشه کم کم خودت رو ناچیز میشمری تو زندگیت.

بچه ندارم

ولی دوست دارم ترکیبی از زیبایی های منو اون بشه که اگه بشه چی میشه😄

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

من از شوهرم خیلی سر ترم هم قیافه هم تحصیلات شخصیت و ...

اختلاف سنی مون هم زیاد نیست هر دو مال یه دهه ایم

اوایل ازدواج هر کی ما رو باهم میدید سریع میپرسید چند سال اختلاف سنی دارین

من بور و ظریف و بیبی فیس م شوهرم سبزه متوسط وچاق

شغلش م سخته خیلی حرص میخوره بیشترش از سن ش میخوره

ولی بعد از زایمان من، دیگه اختلاف سنی به چشم نمیاد

منم شکسته شدم

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

پسر خوشگلا اتفاقا زیبایی همسرشون واسه شون کمتر مهمه برعکس پسرای سمندون😂😐

اینو هزار درصد قبول دارم

یه دوستی داشتم اینقدررررر خوشگل و جذاب بود یه شوهر سمندون داشت ،(خدایا منو ببخش) هی در حال خیانت کردن و هرز پریدن بود

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓