2777
2789
عنوان

حرف دخترعموم من و ترسوند🙄🙄🙄🙄

320 بازدید | 18 پست

مستاجر بودیم

پدرم که فوت کرد مامانم گفت بیاین پیش من کرایه ندین

ماهم پولمون و دادیم طلا

امسال بالارفت حدود سه میلیارد شد

بعد داشتم با دخترعموم حرف میزدم که زندگی دورهمی سخته

بهش گفتم مامانم گفت اگر اذیتین میتونین همینجا خونه رهن کنین دومیلیارد بدین(تهرانیم)

دخترعموم گفت

واااایییییی بهش بگو مامان من مگه اینهمه پول دارم

از کجا بیارم آخه من هیچی ندارم....بعد پرسید تو هیچی نداری درسته نه؟

نمیدونه پولم رشد کرده رفتم تو فکر یه روز من خونه بخرم چطور بگم همه دید بد دارن

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

نه بگو ندارم طلاهاتم جای مطمئن قایم کن هرچی میکشیم از خودیاس

چرا دید بد؟بگو شوهرم خریده نزار وارد جزئیات زندگیت شن تمام

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه خودتم رفتی بگو مستاجرم لزومی نداره بگی از خودته

اره دقیقا

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
این دوره دو سه میلیارد پول خرده

واسه منی که پول پیشم هفتصد بود نه خواهر پول خرد نیست

بستگی داره واسه کی باشه