من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4815 عنوان به خاستگارم حسی ندارم 302 بازدید | 39 پست دوسش ندارم همه چیش عالیه ولی من دوسش ندارم همه میگن قیافش خوبه ولی از نظر من شبیه بچه ای هست که تو جاش ر...یده ۲۶ سالمم هست چیکار کنم اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱 1404/10/06 | 15:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1800 منم اونموقع خواستگارم به دلم نشسته بود واقعا هیچ کشش عاطفی و جنسی بهش نداشتم با مشاور صحبت کردم گفت رد کن. منم دقیقا حس میکردم پسرمه و مرد زندگیم نیست با اینکه خیلی بزرگتر بود.شما هم با مشاور صحبت کن.
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4815 خب ردش کن یکی بهتر میاد هوووف اصلا درست حسابی نیستن میان اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 1942 🤣🤣🤣 این کاربر از نی نی سایت رفته🤓..آرزوی خوشبختی برای همتون🌹
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4815 منم اونموقع خواستگارم به دلم نشسته بود واقعا هیچ کشش عاطفی و جنسی بهش نداشتم با مشاور صحبت کردم گفت ... رد کردی؟ اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4815 رد کن تا نریده رو خودت ازون غلطا ک نمیتونه بکنه اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1800 رد کردی؟ اره دیگه حالم بهم میخورد اصلا احساس میکردم پسر بچه است
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4815 خب ردش کن رد کنم اصلا خاستگار درست درمون ندارم پریشب خاستگار اومده بود پنج دقیقه نتونستم باش حرف بزنم از بس سمی بود عقایدوحشتناک و ... اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
noora_2008 عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 3799 رد کنم اصلا خاستگار درست درمون ندارم پریشب خاستگار اومده بود پنج دقیقه نتونستم باش حرف بزنم از بس سم ... تایپ مورد نظرت پیدا نشده؟