2777
2789
عنوان

به خاستگارم حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 39 پست

ردش کن وگرنه بدبخت میشی

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

هر روز میتونی چهره چرتو تحمل کنی

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه حالم بهم میخورد اصلا احساس میکردم پسر بچه است

اخه بعضیا پسر بچه ام باشن به دل میشینن من از پسر سن کم بدم نمیاد

ولی این کشش جنسی واسم نداره بااینکه من دختر هورنی هستم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

تاپیکای قبلی منو بخون😂

من اصلا حسی نداشتم

از همه چیشون بدم میومد

اما الان یه نیمروز نبینمش دق میکنم

یکساله که عروسی کردم

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

هر روز میتونی چهره چرتو تحمل کنی

🤣🤣🤣

قیافش چندش نیست کشش جنسی بهش ندارم مثلا دستمو بگیره حس خوبی ندارم بهش بااینکه من دختر گرمیم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اخه بعضیا پسر بچه ام باشن به دل میشینن من از پسر سن کم بدم نمیاد ولی این کشش جنسی واسم نداره بااینکه ...

میفهممت دقیقا

یه سوالی که مشاورم از من پرسیده بود:

الان تصور کن تو خیابون باهم هستین ایشون میخواد دست شمارو بگیره واکنش شما چیه؟

ردش کن وگرنه بدبخت میشی

بعضیا میگن ک عاشقش میشی

میفهممت دقیقایه سوالی که مشاورم از من پرسیده بود: الان تصور کن تو خیابون باهم هستین ایشون میخواد دست ...

حسی ندارم بااینکه عاشقه عشق بازیم

اخه بعضیا پسر بچه ام باشن به دل میشینن من از پسر سن کم بدم نمیاد ولی این کشش جنسی واسم نداره بااینکه ...

بیخیال بابا،حال نمیکنی ردش کن بره..

مگه آدم چندبار میخواد ازدواج کنه که با همون یدونه هم حال نکنه..

🤣🤣🤣قیافش چندش نیست کشش جنسی بهش ندارم مثلا دستمو بگیره حس خوبی ندارم بهش بااینکه من دختر گرمیم

خب پس رد کن بره عین من نشی

بعضیا میگن ک عاشقش میشی

منم به خودم همینو گفته بودم ولی هیچوقت نشد

شما از قبل آشنا نبودی که بهش حس داشته باشی

ببین بقیه معیار هاتو داره ؟اخلاق ،شغل ،خانواده و مسئولیت پذیری و ...

اگه اخلاق داشته باشه سر یه هفته عاشقش میشی

منم نسبت به همسرم هیچ حسی نداشتم

ولی بعد از عقد بوجود اومد دوست داشتن