2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متخصص قابلمه ام . لذت اشپزی توی تابه و قابلمه گرانیت از همه بهتره . روغن خیلی کمی استفاده میشه . غذا بهتر جا میفته

استیل از نظر سلامتی از همه بهتره ولی به شدت چسبناکه . بخوای کمتر بچسبه باید خیلی داغ کنی و روغن زیاد بریزی

استیل کف لیزری هم جدیدا خریدم اونم نچسب کامل نیست . چون من روغن کم میریزم برنجام هم همه کته ای هست کفش میچسبه . ولی از سلامتش مطمینم

استیل اگه ضخیم و خوب باشه نمی چسپه خواهرم داشت استیل نازک بود حتی خورشم توش می سوخت

ضخیم هم میچسبه . نازکا که اصلا به درد نمیخوره . مابرای نگهداری غذا تو یخچال استفاده میکنم

من متخصص قابلمه ام . لذت اشپزی توی تابه و قابلمه گرانیت از همه بهتره . روغن خیلی کمی استفاده میشه . ...

ممنونم عزیزم

اینکه میگن خورشت خیلی خوب میشه تو استیل راسته

یا خورشتم میسوزه

یارم  همه دنیام 😍🫂🧿

من متخصص قابلمه ام . لذت اشپزی توی تابه و قابلمه گرانیت از همه بهتره . روغن خیلی کمی استفاده میشه . ...

چه مارکی میگیرین قابلمه هاتونو؟

بعد میشه گرانیت هارو تو ظرفشویی گذاشت؟

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
چه مارکی میگیرین قابلمه هاتونو؟بعد میشه گرانیت هارو تو ظرفشویی گذاشت؟

اخرین بار mgs و یه مارک ایرانی دیگه گرفتم خوب بود . قبلا لایف اسمایل میگرفتم

من تو ظرفشویی نمیذارم .بعضی شوینده ها زیادی قوی ان

اخرین بار mgs و یه مارک ایرانی دیگه گرفتم خوب بود . قبلا لایف اسمایل میگرفتم من تو ظرفشویی نمیذارم . ...

چه جالب! اتفاقا خودمم mgs دارم ولی چندین باری تو ظرفشویی گذاشتم 😑 میخواستم ببینم اگه میشه قابلمهای رو تو ظرفشویی گذاشت از همون بگیرم

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
چه جالب! اتفاقا خودمم mgs دارم ولی چندین باری تو ظرفشویی گذاشتم 😑 میخواستم ببینم اگه میشه قابلمهای ...

با چندبار چیزی نمیشه کلا بذاری زودخراب میشن.یه بار قرص فیری خریدم از بس قوی بود همه ظرفامو داغون کرد .