2821
2789
عنوان

قابلمه

120 بازدید | 14 پست

چه قابلمه ای خوبه؟؟؟

چه مدلی؟؟؟؟

قابلمه استیل خوبه یا نه؟

راهنمایی ام میکنید

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به آرزوهام قول رسیدن دادم 🌱

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من متخصص قابلمه ام . لذت اشپزی توی تابه و قابلمه گرانیت از همه بهتره . روغن خیلی کمی استفاده میشه . غذا بهتر جا میفته

استیل از نظر سلامتی از همه بهتره ولی به شدت چسبناکه . بخوای کمتر بچسبه باید خیلی داغ کنی و روغن زیاد بریزی

استیل کف لیزری هم جدیدا خریدم اونم نچسب کامل نیست . چون من روغن کم میریزم برنجام هم همه کته ای هست کفش میچسبه . ولی از سلامتش مطمینم

استیل اگه ضخیم و خوب باشه نمی چسپه خواهرم داشت استیل نازک بود حتی خورشم توش می سوخت

ضخیم هم میچسبه . نازکا که اصلا به درد نمیخوره . مابرای نگهداری غذا تو یخچال استفاده میکنم

من متخصص قابلمه ام . لذت اشپزی توی تابه و قابلمه گرانیت از همه بهتره . روغن خیلی کمی استفاده میشه . ...

ممنونم عزیزم

اینکه میگن خورشت خیلی خوب میشه تو استیل راسته

یا خورشتم میسوزه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به آرزوهام قول رسیدن دادم 🌱

من متخصص قابلمه ام . لذت اشپزی توی تابه و قابلمه گرانیت از همه بهتره . روغن خیلی کمی استفاده میشه . ...

چه مارکی میگیرین قابلمه هاتونو؟

بعد میشه گرانیت هارو تو ظرفشویی گذاشت؟

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
چه مارکی میگیرین قابلمه هاتونو؟بعد میشه گرانیت هارو تو ظرفشویی گذاشت؟

اخرین بار mgs و یه مارک ایرانی دیگه گرفتم خوب بود . قبلا لایف اسمایل میگرفتم

من تو ظرفشویی نمیذارم .بعضی شوینده ها زیادی قوی ان

اخرین بار mgs و یه مارک ایرانی دیگه گرفتم خوب بود . قبلا لایف اسمایل میگرفتم من تو ظرفشویی نمیذارم . ...

چه جالب! اتفاقا خودمم mgs دارم ولی چندین باری تو ظرفشویی گذاشتم 😑 میخواستم ببینم اگه میشه قابلمهای رو تو ظرفشویی گذاشت از همون بگیرم

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
چه جالب! اتفاقا خودمم mgs دارم ولی چندین باری تو ظرفشویی گذاشتم 😑 میخواستم ببینم اگه میشه قابلمهای ...

با چندبار چیزی نمیشه کلا بذاری زودخراب میشن.یه بار قرص فیری خریدم از بس قوی بود همه ظرفامو داغون کرد .